Ellen Nooren

Ellen Nooren

Ellen Nooren (1966) is ruim 20 jaar werkzaam geweest als interimmanager en -adviseur op het gebied van Personeel & Organisatie. Ook in het uitvaartwerk zijn betrouwbaarheid en integriteit belangrijk. Meedenken en meevoelen, zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

In 2013 besloot Ellen een nieuwe weg in te slaan. Zij liep stage bij een veelzijdige, grote uitvaartonderneming in de provincie Groningen en volgde de Vakopleiding bij Meander uitvaartopleidingen in Zwolle. Na een gedegen voorbereiding is zij in mei 2014 van start gegaan met haar eigen uitvaartonderneming. Belangrijke uitgangspunten bij haar manier van werken zijn voor Ellen een persoonlijke, invoelende benadering, uitstekende organisatie, kwaliteit en stijl. Ellen is afkomstig uit de provincie Groningen. Zij is getrouwd en woont met haar gezin in Tynaarlo, een landelijk gelegen dorp tussen Groningen en Assen. Zij heeft een zoon en dochter op de middelbare school.

Ellen hoort regelmatig als reactie van families die zij begeleidt, dat zij met rust en overwicht werkt. Aandachtig luistert naar de wensen van de familie en met grote inzet de dag van het afscheid zó weet vorm te geven, dat de familie hier met positieve, warme gevoelens op terug kan kijken. Ellen is creatief en geen moeite is haar te veel om te komen tot het resultaat dat u wenst.