Ellen Nooren

Ellen Nooren

Ellen Nooren (1966) is als interimmanager en -adviseur ruim twintig jaar werkzaam geweest op het gebied van Arbeid & Organisatie. Voor haar gelden de competenties: betrouwbaarheid en integriteit. Zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Meedenken en meevoelen. Uit eigen verlieservaring weet Ellen hoe belangrijk een mooi en goed georganiseerd afscheid is. Een afscheid dat betekenis heeft en recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene.

In 2013 besloot Ellen een nieuwe weg in te slaan. Zij liep stage bij een veelzijdige uitvaartonderneming in de provincie Groningen en volgde de Vakopleiding bij Meander uitvaartopleidingen in Zwolle. Na een gedegen voorbereiding is zij in 2014 van start gegaan met haar eigen uitvaartonderneming. Belangrijke uitgangspunten bij haar manier van werken, zijn voor Ellen een warme, persoonlijke benadering, uitstekende organisatie, kwaliteit en stijl. Geen moeite is haar teveel om te komen tot het resultaat dat u wenst.

Ellen is afkomstig uit de provincie Groningen. Zij is getrouwd en woont met haar gezin in Tynaarlo, een landelijk gelegen dorp tussen Groningen en Assen. Zij heeft een zoon en dochter op de middelbare school.