Greetje Brontsema

Greetje BrontsemaGreetje Brontsema werd geboren in 1961 in het Groningse ’t Zandt en woont in de kop van Drenthe. Greetje heeft twee volwassen dochters. Zij heeft jarenlange ervaring als Event Manager voor nationale en internationale evenementen bij diverse organisaties. Tevens is Greetje ruim twintig jaar werkzaam als trouwambtenaar en sinds 2014 ook actief als spreker bij uitvaarten.

Het werk als funerair spreker beviel haar goed. Dit, in combinatie met een aantal indringende persoonlijke verlieservaringen van naaste dierbaren, motiveerde Greetje om te kiezen voor het vak van uitvaartbegeleider. Zij heeft gezien en gevoeld hoe waardevol werkelijk goede uitvaartbegeleiding is en wil dit graag bieden.

Greetje volgde in 2015 de opleiding tot uitvaartverzorger bij Docendo in Geldermalsen en heeft deze opleiding met succes afgerond. Aansluitend is zij als freelance uitvaartverzorger van start gegaan en werkt frequent samen met Ellen Nooren Uitvaartverzorging. Greetje is een warme, invoelende persoonlijkheid. Zij luistert naar uw wensen en ontzorgt u waar mogelijk. Haar uitstekende organisatorische vaardigheden, goede netwerk en kennis van zaken dragen bij aan het realiseren van een warm en betekenisvol afscheid van uw dierbare.