Wie wij zijn

Ellen Nooren

Ellen Nooren

Ellen Nooren (1966) was werkzaam als P&O-manager. Betrouwbaarheid en integriteit zijn ook in het uitvaartwerk van groot belang. Ellen heeft inlevingsvermogen, denkt en voelt met u mee. Zij kan snel schakelen en heeft een goed gevoel voor verhoudingen. Ellen luistert met aandacht naar uw wensen en werkt met overzicht en creativiteit om het afscheid zó vorm te geven dat de familie hier met een positief en warm gevoel op terug kan kijken. Geen moeite is haar te veel om te komen tot het resultaat dat u wenst.

Anita

Anita Buikstra – Faken

Anita Buikstra-Faken (1967) heeft gewerkt als Office Manager. Vooruitdenken en servicegerichtheid zijn voor haar vanzelfsprekend. Families voelen zich bij Anita snel op hun gemak. Nabestaanden die door Anita begeleid worden, waarderen haar betrokken en creatieve manier van werken. Zij zet zich maximaal in en denkt met u mee om de dag van het afscheid zó vorm te geven dat u met een goed gevoel op een mooi, betekenisvol afscheid terug kunt kijken. Anita werkt als zelfstandig uitvaartbegeleider.

Yvonne van Eijck

Yvonne van Eijck

Yvonne van Eijck (1966) was actief binnen de pensioenwereld, onder andere in de functie van coach en trainer. Ontzorgen van haar klanten en verlenen van uitstekende service, is wat Yvonne doet. Zij ontvangt hierdoor snel het vertrouwen van de families met wie zij samenwerkt. Yvonne is vriendelijk, biedt overzicht en structuur. Zij heeft oog voor detail en laat niets aan het toeval over. Families begeleiden bij het voorbereiden van een mooi, passend afscheid is haar op het lijf geschreven. Yvonne werkt als zelfstandig uitvaartbegeleider.