Wie wij zijn

Ellen Nooren

Ellen Nooren

Ellen Nooren (1966) heeft ruim 20 jaar gewerkt als interimmanager en -adviseur op het gebied van Personeel & Organisatie. Betrouwbaarheid en integriteit zijn zowel in het P&O werk als in het uitvaartwerk belangrijk. Meedenken en meevoelen, zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Ellen is afkomstig uit de provincie Groningen en woont met haar gezin in Tynaarlo.

In 2013 besloot Ellen een nieuwe weg in te slaan. Zij liep stage bij een veelzijdige uitvaartonderneming in de provincie Groningen en volgde de Vakopleiding bij Meander in Zwolle. Na een gedegen voorbereiding is zij in mei 2014 van start gegaan met haar eigen uitvaartonderneming. Ellen luistert met aandacht naar de wensen van u als familie en werkt met overzicht, creativiteit en grote inzet om het afscheid zó vorm te geven, dat de familie hier met positieve en warme gevoelens op terug kan kijken. Geen moeite is haar te veel om te komen tot het resultaat dat u wenst.

Anita Buikstra – Faken

Anita Buikstra – Faken

Anita Buikstra – Faken (1967) is geboren en getogen in de provincie Drenthe waar zij samen met haar gezin woont. Anita heeft jarenlange ervaring als Office Manager, waardoor vooruitdenken en servicegerichtheid voor haar vanzelfsprekend zijn. Anita is een warme persoonlijkheid, mensen voelen zich bij haar direct op hun gemak wat in het uitvaartwerk van grote waarde is.

Verlieservaringen hebben Anita gevormd. Zij weet als geen ander wat belangrijk is voor nabestaanden bij het begeleiden en organiseren van een betekenisvol afscheid.

In 2013 besloot Anita de stap richting het uitvaartwerk te zetten. Na twee jaar in dienstverband te hebben gewerkt, besloot Anita als zelfstandig uitvaartbegeleider bij verschillende bedrijven te gaan werken. Inmiddels is zij ruim vier jaar werkzaam voor Ellen Nooren Uitvaartverzorging. 

Families die door Anita begeleid worden, waarderen haar betrokken manier van werken. Haar grote inzet en het op alle mogelijke manieren meedenken om de dag van het afscheid zó vorm te geven dat de familie er met een positief, warm gevoel op terug kan kijken.

Yvonne van Eijck

Yvonne van Eijck

Yvonne van Eijck (1966) is geboren in Utrecht en woont met haar gezin in de stad Groningen. Yvonne heeft ruime ervaring met klantcontacten, opgedaan bij een pensioenorganisatie onder andere in de functie van coach en trainer. Werken vanuit de belevingswereld van de mens staat bij haar steeds voorop. Het ontzorgen van haar klanten en verlenen van uitstekende service is hoe Yvonne werkt. Zij ontvangt hierdoor het vertrouwen van de mensen met wie zij samenwerkt.

In 2016 is Yvonne de uitdaging van een lang gekoesterde wens aangegaan, zij maakte de overstap naar de uitvaartbranche. Na een jaar in dienstverband te hebben gewerkt waarin zij ook de vakopleiding bij Meander heeft behaald, is Yvonne als zelfstandig uitvaartbegeleider voor een aantal uitvaartbedrijven gaan werken.

Vanaf november 2019 werkt Yvonne ook regelmatig voor Ellen Nooren Uitvaartverzorging. Yvonne is vriendelijk, empathisch en biedt structuur. Zij heeft oog voor detail, kan goed organiseren en improviseren, wat voor werken in de uitvaartbranche van grote waarde is. Nabestaanden optimaal begeleiden bij de voorbereiding van een passend, waardig afscheid is haar op het lijf geschreven.