Yvonne van Eijck

Yvonne van Eijck

Yvonne van Eijck (1966) is geboren in Utrecht en woont al vele jaren in de stad Groningen, samen met haar man en zoon. Yvonne heeft ruime ervaring met klantcontacten, opgedaan bij een pensioenorganisatie. Zowel in de uitvoering als in de functie van coach en trainer. Het werken vanuit de belevingswereld van de mens staat bij haar altijd voorop. Vertrouwen ontvangen van de mensen met wie zij samenwerkt, tegelijkertijd haar klanten ontzorgen en uitstekende service verlenen, is steeds haar doel.

In 2016 heeft Yvonne de pensioenwereld verlaten om een lang gekoesterde wens en uitdaging aan te gaan: de overstap naar de uitvaartbranche. Na een jaar in dienstverband te hebben gewerkt en de vakopleiding Uitvaartverzorger bij Meander te hebben behaald, is Yvonne als freelance uitvaartbegeleider voor een aantal verschillende uitvaartbedrijven gaan werken.

Vanaf november 2019 werkt Yvonne met veel plezier voor Ellen Nooren Uitvaartverzorging. Yvonne heeft veel oog voor detail, beschikt over het talent om goed te kunnen organiseren èn improviseren, wat voor het werken in de uitvaartbranche van grote waarde is. Nabestaanden optimaal begeleiden bij de voorbereiding van een passend, waardig en mooi afscheid van hun geliefde of dierbare, is haar op het lijf geschreven. Yvonne ontvangt regelmatig als feedback dat zij de rust bewaart, wat door families zeer gewaardeerd wordt. Daarnaast is Yvonne vriendelijk en empathisch, biedt structuur en is flexibel.