Uitvaartverzorging in Assen

Sinds medio 2014 is Ellen Nooren Uitvaartverzorging werkzaam op het gebied van uitvaartbegeleiding in Assen.

‘Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid moeten nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil…’

In een leven waar plaats is voor liefde of anderszins intens met elkaar gedeeld is, doet zo’n afscheid pijn. Juist om die reden vinden wij het zo belangrijk dat er ruimte is om op een goede manier afscheid te kunnen nemen.

Uitvaartverzorging betekent voor ons een persoonlijke en warme benadering, goede invulling van het afscheid en een uitstekende organisatie. Samen met u geven wij vorm aan de uitvaart, zoals u dat wenst.

Maak kennis met Ellen Nooren Uitvaartverzorging

Wilt u advies, een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie ontvangen voor een uitvaart in Assen of omgeving? Neemt u dan contact met ons op.


of via 06 – 22 44 88 77 (24/7 bereikbaar).

Ellen Nooren

Overlijden in Assen

Bij een overlijden in Assen worden wij regelmatig verzocht de uitvaart te begeleiden. Wij doen dit in de verschillende woonwijken van Assen en tevens in de omliggende dorpen zoals bijvoorbeeld Loon, Gasteren, Balloo, Rolde en Anderen.

Ellen Nooren Uitvaartverzorging is dag en nacht bereikbaar, 7 dagen per week: M 06 – 22 44 88 77

Wanneer een dierbare komt te overlijden moet er in korte tijd veel geregeld worden voor de uitvaart. Er moeten keuzes worden gemaakt terwijl uw hoofd daar wellicht helemaal niet naar staat en emoties vaak de boventoon voeren. Op dat soort momenten staat Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar om u te helpen bij alles wat er moet worden geregeld na een overlijden in Assen.

Wanneer u kiest voor een begrafenis, is er ruime keuze wat betreft begraafplaatsen. In Assen zelf vindt u onder andere begraafplaatsen De Boskamp, de Noorderbegraafplaats en Zuiderbegraafplaats en de Joodse begraafplaats. Niet op alle van deze begraafplaatsen worden overigens nog nieuwe graven uitgegeven. Begraven in een reeds eerder aangekocht of gehuurd graf is dan wel mogelijk.

Tevens kunt u denken aan begraven op de nabijgelegen natuurbegraafplaats Hillig Meer in Eext. Een prachtige locatie midden in de natuur, waar de grafrechten eeuwigdurend zijn en de graven uiteindelijk opgaan in de natuur.

Crematies in Assen vinden plaats in De Boskamp, het crematorium van Assen. Tevens is een modern, ruim opgezet rouwcentrum onderdeel van De Boskamp. Hier is gelegenheid voor opbaring van uw dierbare en kunnen ook condoleances worden gehouden.

Stap voor stap de uitvaart geregeld in Assen

De zorg voor de overledene, waar en wanneer de begrafenis of crematie wordt georganiseerd en het maken van een rouwkaart, zijn zaken waar meestal als eerste aandacht aan gegeven wordt bij het regelen van de uitvaart. Maar niet alle beslissingen hoeven meteen op de dag van het overlijden genomen te worden.

Lees hier wat u kunt doen bij het overlijden van uw dierbare. Doordat er dagelijks contact is met Ellen Nooren Uitvaartverzorging, heeft u voldoende gelegenheid om na te denken over hoe u het afscheid vorm wilt geven.

Ellen Nooren Uitvaartverzorging begeleidt u op persoonlijke en deskundige wijze bij de keuzes die gemaakt moeten worden. Bij de uitvaartbegeleiding staan rust, warmte en persoonlijke aandacht voor de wensen van de nabestaanden -en eventueel ook wensen die aangegeven zijn door de overledene, centraal.

Hier vindt u een checklist met daarin verschillende aandachtspunten die van belang zijn voor het regelen van een uitvaart.

Persoonlijke en betrokken begrafenisondernemer in Assen

Uit eigen verlieservaring weet Ellen Nooren hoe belangrijk een mooi, goed georganiseerd afscheid is. Een afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene. Vanuit de werklocatie in Tynaarlo wordt alles tot in de puntjes geregeld, geen moeite is Ellen Nooren Uitvaartverzorging te veel om te komen tot het resultaat dat u wenst. Het dorp Tynaarlo ligt op steenworp afstand van Assen. Zodoende begeleidt Ellen Nooren Uitvaartverzorging regelmatig uitvaarten in Assen en omgeving.

Bijzondere wensen bij uitvaart

Bij de uitvaart is veel meer mogelijk dan u eventueel zou denken. Ellen Nooren Uitvaartverzorging beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals waarmee samengewerkt kan worden. Denk hierbij onder andere aan diverse (live) muzikale mogelijkheden bij een uitvaart, ruime keuze op het gebied van uitvaartkisten, kennis van grote en kleine, traditionele en bijzondere afscheidslocaties, professionele technici voor goede weergave van beeld en geluid op de afscheidslocatie, catering tijdens of na afloop van de uitvaart, inzet van professionele dragers bij een begrafenis, thanatopraxie, natuurbegraven en traditioneel of alternatief rouwvervoer.

Kosten voor begrafenisondernemer in Assen

Als kleinschalig uitvaartbedrijf levert Ellen Nooren Uitvaarverzorging kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Het tarief is marktconform voor de regio Noord-Nederland. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de kosten van een uitvaart waarmee u rekening moet houden bij het regelen van een uitvaart.

Uitvaartverzekering in Assen

Wanneer u een uitvaartverzekering heeft, zoals een kapitaalverzekering of een dienstenpakket- of naturaverzekering, kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht. Ellen Nooren Uitvaartverzorging kan voor u uitzoeken wat de polis waard is, mocht dat onduidelijk zijn.

In alle gevallen bent u volledig vrij om de uitvaartverzorger te kiezen die bij u past.