Uitvaartverzorging in Eelde

Vanaf medio 2014 begeleidt Ellen Nooren Uitvaartverzorging begrafenissen en crematies in Eelde. Bij onze uitvaartbegeleiding staan rust, warmte en persoonlijke aandacht voor de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal.

Stap voor stap de uitvaart geregeld in Eelde

Op het moment dat een dierbare komt te overlijden moet u in korte tijd veel regelen voor de uitvaart. U moet keuzes maken op een moment dat uw hoofd daar niet naar staat. Talrijke vragen komen op u af. Dat zijn de momenten waarop Ellen Nooren Uitvaartverzorging u met raad en daad bij staat. Niet alle beslissingen hoeven meteen genomen te worden.

Wat te doen bij overlijden?

Lees hier wat u kunt doen bij het overlijden van uw dierbare. Met uitvaartbegeleider Ellen Nooren heeft u dagelijks contact. Daardoor krijgt u voldoende gelegenheid om na te denken over hoe u het afscheid vorm wilt geven. Ellen Nooren Uitvaartverzorging levert kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De ervaringen met onze dienstverlening leest u hier.

Hier vindt u een checklist met daarin verschillende aandachtspunten die van belang zijn voor het regelen van een uitvaart.

Persoonlijke en betrokken begrafenisondernemer in Eelde

Uit eigen verlieservaring weet Ellen Nooren hoe belangrijk een mooi, goed georganiseerd afscheid is. Een afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene. Vanuit de werklocatie in Tynaarlo wordt alles tot in de puntjes geregeld en meer dan dat. Omdat het dorp Tynaarlo in Drenthe ligt, begeleidt Uitvaartverzorging Ellen Nooren op regelmatige basis uitvaarten in Eelde.

Bijzondere wensen bij uitvaart

Bij de uitvaart is veel meer mogelijk dan u eventueel zou denken. Ellen Nooren Uitvaartverzorging beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals waarmee samengewerkt kan worden. Denk hierbij aan diverse (live) muzikale mogelijkheden bij een uitvaart, ruime keuze op het gebied van uitvaartkisten, kennis van grote en kleine, professionele technici voor goede weergave van beeld en geluid op de afscheidslocatie, inzet van professionele dragers bij een begrafenis, thanatopraxie, natuurbegraven en traditioneel of alternatief rouwvervoer, zoals een rouwkoets met paarden.

Kosten voor Drentse begrafenisondernemer

Het tarief is marktconform voor de regio Noord-Nederland. Als kleinschalig begrafenisondernemer verzorgt Ellen Nooren Uitvaartbegeleiding de uitvaart altijd met een persoonlijke touch. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de kosten van een uitvaart.

Uitvaartverzekering in Eelde

Wanneer u een uitvaartverzekering heeft, zoals een kapitaalverzekering of een dienstenpakket- of naturaverzekering, kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht. Ellen Nooren Uitvaartverzorging zoekt voor u uit wat de polis waard is, mocht dat onduidelijk zijn.

In alle gevallen bent u volledig vrij om de uitvaartverzorger te kiezen die bij u past.

Maak kennis met Ellen Nooren Uitvaartverzorging

Ellen Nooren, uitvaartverzorging in EeldeWilt u advies, een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie ontvangen voor een uitvaart in Eelde? Neemt u dan contact met ons op via M 06 – 22 44 88 77 of vul het contactformulier in.