Uitvaartverzorging Eelderwolde

Vanaf medio 2014 begeleidt Ellen Nooren Uitvaartverzorging begrafenissen en crematies in Eelderwolde. Bij de uitvaartbegeleiding staan rust, warmte en persoonlijke aandacht voor de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal.

Op het moment dat een dierbare komt te overlijden, moet u in korte tijd veel regelen voor de uitvaart. U moet keuzes maken op een moment dat uw hoofd daar niet naar staat en heftige emoties vaak de boventoon voeren. Talrijke vragen komen op u af wanneer er een uitvaart geregeld moet worden. Dat zijn de momenten waarop Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar staat.

Uitvaartverzorging betekent voor ons een invoelende benadering, goede invulling van het afscheid en een uitstekende organisatie. Samen met u geven wij vorm aan de uitvaart, zoals u dat wenst.

Maak kennis met Ellen Nooren Uitvaartverzorging

Wilt u advies, een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie ontvangen voor een uitvaart in Eelderwolde? 
Neemt u dan contact met ons op.


of via 06 – 22 44 88 77 (24/7 bereikbaar).

Ellen Nooren - Uitvaartverzorging Eelderwolde

Overlijden in Eelderwolde

Bij een overlijden in Eelderwolde worden wij regelmatig benaderd om uitvaartbegeleiding te bieden. Wij doen dit o.a. in Eelderwolde en omliggende dorpen. Ellen Nooren Uitvaartverzorging is een kleinschalig bedrijf dat een persoonlijke benadering hanteert en hoogwaardige kwaliteit levert.

Uitvaartverzorging voor Eelderwolde is dag en nacht bereikbaar,
zeven dagen per week: M 06 – 22 44 88 77.

Uitvaartbegeleiding

Wanneer een dierbare komt te overlijden, moet er in de meeste gevallen in korte tijd veel geregeld worden voor de uitvaart. Er moeten keuzes worden gemaakt terwijl uw hoofd daar wellicht helemaal niet naar staat en emoties vaak de boventoon voeren. In de regel komen er veel vragen op u af wanneer u een uitvaart moet regelen.

Dat zijn de momenten waarop Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar staat. Bij de uitvaartbegeleiding staan rust, warmte en persoonlijke aandacht voor de wensen van de nabestaanden -en eventueel ook wensen die aangegeven zijn door de overledene, centraal.

Stap voor stap de uitvaart geregeld in Eelderwolde

De zorg voor de overledene (laatste verzorging), waar en wanneer de begrafenis of crematie wordt gepland en georganiseerd en het maken van een rouwkaart, zijn zaken waar meestal als eerste aandacht aan gegeven wordt bij het regelen van de uitvaart. Maar niet alle beslissingen hoeven meteen op de dag van het overlijden genomen te worden.

Lees hier wat u kunt doen bij het overlijden van uw dierbare. Doordat er dagelijks contact is met Ellen Nooren Uitvaartverzorging, heeft u voldoende gelegenheid om na te denken over hoe u het afscheid vorm wilt geven. Ellen Nooren Uitvaartverzorging begeleidt u op persoonlijke en deskundige wijze bij de keuzes die gemaakt moeten worden.

Hier vindt u een checklist met daarin verschillende aandachtspunten die van belang zijn voor het regelen van een uitvaart.

Bijzondere wensen bij uitvaart

Bij de uitvaart is veel meer mogelijk dan u eventueel zou denken. Ellen Nooren Uitvaartverzorging beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals waarmee samengewerkt kan worden. Denk hierbij onder andere aan diverse (live) muzikale mogelijkheden bij een uitvaart, ruime keuze op het gebied van uitvaartkisten, kennis van grote en kleine, traditionele en bijzondere afscheidslocaties, professionele technici voor goede weergave van beeld en geluid op de afscheidslocatie, catering tijdens of na afloop van de uitvaart, inzet van professionele dragers bij een begrafenis, thanatopraxie, natuurbegraven en traditioneel of alternatief rouwvervoer.

Persoonlijke en betrokken begrafenisondernemer in Eelderwolde

Uit eigen verlieservaring weet Ellen Nooren hoe belangrijk een mooi, goed georganiseerd afscheid is. Een afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene. Vanuit de werklocatie in Tynaarlo wordt alles tot in de puntjes geregeld, geen moeite is Ellen Nooren Uitvaartverzorging te veel om te komen tot het resultaat dat u wenst. Het dorp Tynaarlo ligt op steenworp afstand van Eelderwolde. Zodoende begeleidt Ellen Nooren Uitvaartverzorging regelmatig uitvaarten in Eelderwolde en omgeving.

Kosten voor begrafenisondernemer Eelderwolde

Als kleinschalig uitvaartbedrijf levert Ellen Nooren Uitvaartverzorging kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Het tarief is marktconform voor de regio Noord-Nederland. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de kosten van een uitvaart waarmee u rekening moet houden bij het regelen van een uitvaart.

Uitvaartverzekering in Eelderwolde

Wanneer u een uitvaartverzekering heeft, zoals een kapitaalverzekering of een dienstenpakket- of naturaverzekering, kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht. Ellen Nooren Uitvaartverzorging kan voor u uitzoeken wat de polis waard is, mocht dat onduidelijk zijn.

In alle gevallen bent u volledig vrij om de uitvaartverzorger te kiezen die bij u past.