Uitvaartverzorging in de provincie Groningen

Afscheid nemen doet pijn. Na een leven waarin liefde, samenleven en alle belangrijke momenten met elkaar delen centraal stonden, is het moeilijk om op dat vaak onverwachte moment het afscheid vorm te geven. Juist om die reden vindt Ellen Nooren Uitvaartverzorging het zo belangrijk dat er ruimte is om op een goede manier afscheid te nemen, of het nu gaat om een begrafenis of een crematie.

Uitvaartverzorging in Groningen betekent voor ons een liefdevolle benadering, een invulling van het afscheid dat past bij de overledene en haar of zijn nabestaanden. Samen met u geven wij vorm aan de uitvaart, zoals u dat wenst.

Maak kennis met Ellen Nooren Uitvaartverzorging

Wilt u advies, een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie ontvangen voor een uitvaart in Groningen of omgeving? Neemt u dan contact met ons op.


of via 06 – 22 44 88 77 (24/7 bereikbaar).

Ellen Nooren - Uitvaartverzorging in Groningen

Overlijden in Groningen

In Groningen werken wij in en rondom de stad Groningen. Denk daarbij aan Haren en Hoogezand-Sappemeer. Ook worden wij in geval van overlijden regelmatig opgeroepen om uitvaartzorg te bieden in Leek, Veendam en Winschoten.

Ellen Nooren Uitvaartverzorging in Groningen is een kleinschalig bedrijf dat hoogwaardige kwaliteit levert vanuit een puur persoonlijke en warme benadering.

Wanneer een dierbare overlijdt, moet u in korte tijd veel regelen voor de uitvaart. Er moeten keuzes worden gemaakt, terwijl uw hoofd daar niet naar staat en heftige emoties vaak de boventoon voeren. Op dat soort momenten staat Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar om u te helpen bij alles wat er geregeld moet worden na een overlijden in Groningen.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar in Groningen,
7 dagen per week: M 06 – 22 44 88 77.

Bijzondere wensen in Groningen

Wij werken samen met lokale organisaties voor het maken van keuzes voor onder andere uitvaartkisten, wades, kistdragers, live muzikanten, steenhouwers, rouwkoetsen of gelegenheidssprekers. Lees hier meer over persoonlijke wensen.

Kosten voor Groningse begrafenisondernemer

Het tarief van Ellen Nooren Uitvaartverzorging is marktconform voor de regio Noord-Nederland. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de kosten van een uitvaart waarmee u rekening moet houden bij het regelen van een uitvaart. Wellicht is er een uitvaartverzekering afgesloten. Wat dit voor de kosten van de begrafenis betekent, leest u hier.