Begrafenisondernemer in Groningen

Vanaf 2014 begeleidt Ellen Nooren Uitvaartverzorging begrafenissen en crematies in de provincie Groningen. Bij de uitvaartbegeleiding staan rust, warmte en persoonlijke aandacht voor de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal.

Op het moment dat een dierbare komt te overlijden moet u in korte tijd veel regelen voor de uitvaart. U moet keuzes maken op een moment dat uw hoofd daar niet naar staat. Emoties, rouwverwerking en machteloosheid voeren vaak de boventoon. Talrijke vragen komen op u af wanneer u een uitvaart moet regelen. Dat zijn de momenten waarop Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar staat.

Maak kennis met Ellen Nooren Uitvaartverzorging

Wilt u advies, een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie ontvangen voor een begrafenis in Groningen? Neemt u dan contact met ons op.


of via 06 – 22 44 88 77 (24/7 bereikbaar).

Ellen Nooren - Begrafenisondernemer in Groningen

Stap voor stap de uitvaart geregeld in Groningen

Als eerste staat de zorg voor de overledene centraal. Vervolgens zal in overleg met u de datum en locatie van de begrafenis of crematie bepaald worden. Zo kunt u met een passende rouwkaart de nabestaanden op de hoogte brengen van de uitvaart. Maar niet alle beslissingen hoeven meteen genomen te worden.

Lees hier wat u kunt doen bij het overlijden van uw naaste. Door dagelijks contact te hebben met Ellen als uitvaartbegeleider, heeft u voldoende gelegenheid om na te denken over hoe u het afscheid vorm wilt geven. Ellen Nooren Uitvaartverzorging creëert rust en begeleidt u op deskundige wijze bij de keuzes die gemaakt moeten worden.

Hier vindt u een checklist met daarin verschillende aandachtspunten die van belang zijn voor het regelen van een uitvaart. Komt u er niet uit? Wij zijn er voor u om mee te denken en organiseren alles voor u.

Persoonlijke en betrokken begrafenisondernemer in Groningen

Uit eigen verlieservaring weet Ellen Nooren hoe belangrijk een mooi, goed georganiseerd afscheid is. Een afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene. Vanuit de werklocatie in Tynaarlo wordt alles tot in de puntjes geregeld en meer dan dat. Omdat het dorp Tynaarlo op steenworp afstand van de provincie Groningen ligt, begeleidt begrafenisondernemer Ellen Nooren regelmatig uitvaarten in de stad en provincie Groningen. Lees de referenties over de uitvaarten die wij organiseerden.

Bijzondere wensen bij uitvaart

Bij de uitvaart is veel meer mogelijk dan u wellicht denkt. Ellen beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals waar ze mee samenwerkt. Denk hierbij aan diverse muzikale mogelijkheden bij een uitvaart, kennis van grote en kleine bijzondere afscheidslocaties, ruime keuze op het gebied van uitvaartkisten, rieten manden en wade en diverse mogelijkheden op het gebied van asverstrooiing, natuurbegraven en thanatopraxie.

Kosten voor Groningse begrafenisondernemer

Als kleinschalig uitvaartbedrijf levert Ellen Nooren Uitvaartverzorging kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Ons tarief is marktconform voor de regio Noord-Nederland. Het aannametarief is afhankelijk van de ureninzet. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de kosten.

Uitvaartverzekering in Groningen

Wanneer u een uitvaartverzekering heeft, zoals een ‘kapitaal- of een naturaverzekering’, kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht. Ellen Nooren Uitvaartverzorging kan voor u uitzoeken wat de polis waard is, mocht dat onduidelijk zijn. In alle gevallen bent u volledig vrij om de uitvaartverzorger te kiezen die bij u past.