Uitvaartverzorging Haren

Uitvaartbegeleider Ellen Nooren biedt uitvaartverzorging in Haren.

‘Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid moeten nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil…’

Op het moment dat een dierbare komt te overlijden moet u in korte tijd veel regelen voor de uitvaart. U moet keuzes maken op een moment dat uw hoofd daar niet naar staat. Emoties en machteloosheid voeren vaak de boventoon. Talrijke vragen komen op u af wanneer u een uitvaart moet regelen. Dat zijn de momenten waarop Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar staat.

Maak kennis met Ellen Nooren Uitvaartverzorging

Wilt u advies, een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie ontvangen voor een uitvaart in Haren? 
Neemt u dan contact met ons op.


of via 06 – 22 44 88 77 (24/7 bereikbaar).

Ellen Nooren

Stap voor stap de uitvaart geregeld in Haren

Als eerste staat de zorg voor de overledene centraal. Vervolgens zal in overleg met u de datum en locatie van de begrafenis of crematie bepaald worden. Zo kunt u met een passende rouwkaart de nabestaanden op de hoogte brengen van de uitvaart. Maar niet alle beslissingen hoeven meteen genomen te worden.

Lees hier wat u kunt doen bij het overlijden van uw naaste. Door dagelijks contact te hebben met Ellen als uitvaartbegeleider, heeft u voldoende gelegenheid om na te denken over hoe u het afscheid vorm wilt geven.

Hier vindt u een checklist met daarin verschillende aandachtspunten die van belang zijn voor het regelen van een uitvaart. Komt u er niet uit? Wij zijn er voor u om mee te denken en organiseren alles voor u.

Ellen Nooren Uitvaartverzorging in Haren is dag en nacht bereikbaar,
7 dagen per week: M 06 – 22 44 88 77

Persoonlijke en betrokken begrafenisondernemer in Haren

Uit eigen verlieservaring weet Ellen Nooren hoe belangrijk een mooi, goed georganiseerd afscheid is. Een afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene. Lees de referenties over de uitvaarten die wij organiseerden.

Bijzondere wensen bij uitvaart

Een uitvaart wordt georganiseerd zoals u dat wilt. Dat kan eenvoudig, mooi en sober. Met bloemen en een bescheiden uitstraling. Past een ander, meer kleurrijk afscheid bij de overledene, dan kan dat ook. Ellen beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals waar ze mee samenwerkt. Denk hierbij aan muzikale mogelijkheden bij een uitvaart, grote en kleine bijzondere afscheidslocaties, ruime keuze op het gebied van uitvaartkisten, rieten manden en wades, mogelijkheid tot het (laten) beschilderen van de uitvaartkist, diverse mogelijkheden op het gebied van asverstrooiing, natuurbegraven en thanatopraxie.

Kosten voor begrafenisondernemer in Haren

Ons tarief is marktconform voor de regio Noord-Nederland. Het aannametarief is afhankelijk van de ureninzet. Als kleinschalig uitvaartbedrijf staat Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Neemt u gerust contact op voor meer informatie en lees het regelen van een uitvaart.

Uitvaartverzekering in Haren

Wanneer u een uitvaartverzekering heeft, zoals een ‘kapitaal- of een naturaverzekering’, kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht. Ellen Nooren Uitvaartverzorging zoekt voor u uit wat de polis waard is. In alle gevallen bent u volledig vrij om de uitvaartverzorger te kiezen die bij u past.