Begrafenisondernemer in Haren

Vanaf 2014 begeleidt Ellen Nooren Uitvaartverzorging begrafenissen en crematies in Haren. Bij de uitvaartbegeleiding staan rust, warmte en persoonlijke aandacht voor de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal.

Op het moment dat een dierbare komt te overlijden, moet u in korte tijd veel regelen voor de uitvaart. U moet keuzes maken op een moment dat uw hoofd daar niet naar staat en heftige emoties vaak de boventoon voeren. Talrijke vragen komen op u af wanneer u een uitvaart moet regelen. Dat zijn de momenten waarop Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar staat.

Stap voor stap de uitvaart geregeld in Haren

De zorg voor de overledene, waar en wanneer de begrafenis of crematie wordt georganiseerd en het maken van een rouwkaart, zijn zaken waar meestal als eerste aandacht aan gegeven wordt bij het regelen van de uitvaart. Maar niet alle beslissingen hoeven meteen genomen te worden.

Lees hier wat u kunt doen bij het overlijden van uw naaste. Door dagelijks contact te hebben met Ellen als uitvaartbegeleider, heeft u voldoende gelegenheid om na te denken over hoe u het afscheid vorm wilt geven. Ellen Nooren Uitvaartverzorging creëert rust en begeleidt u op deskundige wijze bij de keuzes die gemaakt moeten worden.

Hier vindt u een checklist met daarin verschillende aandachtspunten die van belang zijn voor het regelen van een uitvaart.

Persoonlijke en betrokken begrafenisondernemer in Haren

Uit eigen verlieservaring weet Ellen Nooren hoe belangrijk een mooi, goed georganiseerd afscheid is. Een afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene. Vanuit de werklocatie in Tynaarlo wordt alles tot in de puntjes geregeld en meer dan dat. Het dorp Tynaarlo ligt op steenworp afstand van het dorp Haren. Mede hierdoor begeleidt Ellen Nooren Uitvaartverzorging regelmatig uitvaarten in Haren.

Bijzondere wensen bij uitvaart

Bij de uitvaart is veel meer mogelijk dan u eventueel zou denken. Ellen Nooren Uitvaartverzorging beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals waarmee samengewerkt kan worden. Denk hierbij onder andere aan diverse (live) muzikale mogelijkheden bij een uitvaart, ruime keuze op het gebied van uitvaartkisten, kennis van grote en kleine, traditionele en bijzondere afscheidslocaties, professionele technici voor goede weergave van beeld en geluid op de afscheidslocatie, catering tijdens of na afloop van de uitvaart, inzet van professionele dragers bij een begrafenis, thanatopraxie, natuurbegraven en traditioneel of alternatief rouwvervoer.

Kosten voor Harense begrafenisondernemer

Als kleinschalig uitvaartbedrijf levert Ellen Nooren Uitvaartverzorging kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Het tarief is marktconform voor de regio Noord-Nederland. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de kosten van een uitvaart waarmee u rekening kunt houden bij het regelen van een uitvaart.

Uitvaartverzekering in Haren

Wanneer u een uitvaartverzekering heeft, zoals een kapitaalverzekering of een dienstenpakket- of naturaverzekering, kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht. Ellen Nooren Uitvaartverzorging kan voor u uitzoeken wat de polis waard is, mocht dat onduidelijk zijn.

In alle gevallen bent u volledig vrij om de uitvaartverzorger te kiezen die bij u past.

Maak kennis met Ellen Nooren Uitvaartverzorging

Wilt u advies, een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie ontvangen voor een begrafenis in Haren? Neemt u dan contact met ons op via M 06 – 22 44 88 77 of vul het contactformulier in.