Uitvaartverzorging Hoogeveen

‘Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid moeten nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil…’

Wanneer een dierbare komt te overlijden, heeft u het gevoel dat er veel geregeld moet worden voor de uitvaart. Binnen een korte periode moeten er keuzes worden gemaakt, terwijl uw hoofd daar niet naar staat. Heftige emoties voeren vaak de boventoon. Op dat soort momenten staat Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar om u te helpen bij alles wat er geregeld moet worden na een overlijden in Hoogeveen. Lees hier meer over stap voor stap de uitvaart regelen.

Anita
Anita Buikstra – Faken

Maak kennis met Ellen
Nooren Uitvaartverzorging

Wilt u advies, een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie ontvangen voor een uitvaart in Hoogeveen?
Neemt u dan contact met ons op.


of bel 06 – 22 44 88 77 (24/7 bereikbaar).

Overlijden in Hoogeveen

In geval van overlijden in Hoogeveen worden wij regelmatig opgeroepen om begeleiding bij de uitvaart te bieden. Wij doen dit in Hoogeveen en omliggende dorpen, zoals Tiendeveen, Hollandscheveld, Noordscheschut, Stuifzand, Echten en Fluitenberg.

Uitvaartondernemer

Uitvaartverzorging betekent voor ons onder andere een invoelende benadering, goede invulling van het afscheid en een uitstekende organisatie. Samen met u geven wij vorm aan de uitvaart, zoals u dat wenst. Er is meer mogelijk dan u wellicht denkt. Wij werken samen met diverse lokale partners voor het maken van keuzes voor onder andere uitvaartkisten, wades, kistdragers, live muzikanten, steenhouwers, rouwvervoer of -koetsen en gelegenheidssprekers. Lees hier meer over persoonlijke wensen.

Onze referenties geven een mooi beeld over onze manier van werken. Heeft u vragen over een uitvaartverzekering, neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag om uit te zoeken wat uw polis waard is. Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen samen.

Persoonlijke en betrokken begrafenisondernemer in Hoogeveen

Uit eigen verlieservaring weten de medewerkers van Ellen Nooren Uitvaartverzorging hoe belangrijk een mooi, goed georganiseerd afscheid is. Een afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene. Vanuit de werklocatie in Tynaarlo wordt alles tot in de puntjes geregeld en meer dan dat. Ellen Nooren Uitvaartverzorging is een kleinschalig en onafhankelijk bedrijf dat hoogwaardige kwaliteit levert.