Begrafenisondernemer in Veendam

Op het moment dat een dierbare komt te overlijden, moet u in korte tijd veel regelen voor de uitvaart. U moet keuzes maken op een moment dat uw hoofd daar niet naar staat en heftige emoties vaak de boventoon voeren. Talrijke vragen komen op u af wanneer u een uitvaart moet regelen. Dat zijn de momenten waarop Ellen Nooren Uitvaartverzorging helemaal voor u klaar staat.

Stap voor stap uitvaart geregeld in Veendam

De zorg voor de overledene, waar en wanneer de begrafenis of crematie wordt georganiseerd en het maken van de rouwkaart, zijn zaken waar meestal als eerste aandacht aan gegeven wordt bij het regelen van de uitvaart. Maar niet alle beslissingen hoeven meteen genomen te worden.

Door dagelijks contact te hebben met Ellen als uitvaartbegeleider, heeft u voldoende gelegenheid om na te denken over hoe u het afscheid vorm wilt geven. Ellen Nooren Uitvaartverzorging creëert rust en begeleidt u op deskundige wijze bij de keuzes die gemaakt moeten worden. Speciaal voor u hebben wij een checklist samengesteld met daarin verschillende aandachtspunten die van belang zijn voor het regelen van een uitvaart.

Persoonlijke en betrokken begrafenisondernemer in Veendam

Uit eigen verlieservaring weet Ellen Nooren hoe belangrijk een mooi, goed georganiseerd afscheid is. Een afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene. Vanuit de werklocatie in Tynaarlo wordt alles tot in de puntjes geregeld en meer dan dat. Omdat het dorp Tynaarlo op steenworp afstand van de provincie Groningen ligt, begeleidt begrafenisondernemer Ellen Nooren frequent uitvaarten in Veendam.

Uitvaartondernemer verzorgt bijzondere wensen

Bij de uitvaart is veel meer mogelijk dan u wellicht denkt. Ellen beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals waarmee ze samenwerkt. Denk hierbij onder andere aan diverse muzikale mogelijkheden bij een uitvaart, kennis van grote en kleine bijzondere afscheidslocaties, ruime keuze op het gebied van uitvaartkisten, rieten manden en wades, mogelijkheid tot het (laten) beschilderen van de uitvaartkist, diverse mogelijkheden op het gebied van asverstrooiing, natuurbegraven en thanatopraxie.

Kosten voor Groningse begrafenisondernemer

Als kleinschalige begrafenisonderneming levert Ellen Nooren Uitvaartverzorging kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Ons tarief is marktconform voor de regio Noord-Nederland. Het aannametarief is afhankelijk van de ureninzet. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de kosten van een uitvaart.

Uitvaartverzekering in Veendam

U kunt bij ons terecht wanneer u een uitvaartverzekering heeft, zoals een ‘kapitaal- of een naturaverzekering’. Ellen Nooren Uitvaartverzorging zoekt graag voor u uit wat de polis waard is, mocht dat onduidelijk zijn. In alle gevallen bent u volledig vrij om de uitvaartverzorger te kiezen die bij u past.

Maak kennis met Ellen Nooren Uitvaartverzorging

Ellen Nooren: Begrafenisondernemer in VeendamWilt u advies, een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie ontvangen voor een begrafenis of crematie in Veendam? Neemt u dan contact met ons op via M 06 – 22 44 88 77 of vul het contactformulier in.