Over ons

Ellen Nooren Uitvaartverzorging werkt met meerdere zelfstandige uitvaartbegeleiders. Onderstaand vindt u een korte introductie van Ellen, Anita, Yvonne, Margriet en Marisa.

Onze werkwijze is in alle gevallen gelijk. Om dit te waarborgen, komen we regelmatig samen voor collegiaal overleg om de uitgangspunten van onze werkwijze en opgedane nieuwe ervaringen door te nemen.   

  

Ellen

Ellen was ruim twintig jaar werkzaam als interim P&O-manager. Zij kan snel schakelen en heeft een goed inlevingsvermogen. Ellen luistert met aandacht naar uw wensen en werkt met overzicht en creativiteit om het afscheid zo vorm te geven dat de familie hier met een positief en warm gevoel op terug kan kijken.
Geen moeite is haar te veel om te komen tot het resultaat dat u wenst.


 

Anita 

Anita heeft gewerkt als Office Manager. Vooruitdenken en servicegerichtheid zijn voor haar vanzelfsprekend. Families voelen zich bij Anita snel op hun gemak. Nabestaanden waarderen haar betrokken en creatieve manier van werken. Zij denkt met u mee om de dag van het afscheid zó vorm te geven dat u met een goed gevoel op een mooi, betekenisvol afscheid terug kunt kijken.

 

 

 

Yvonne

Yvonne was actief binnen de pensioenwereld. Ontzorgen van haar klanten en verlenen van uitstekende service, is wat Yvonne doet. Zij krijgt hierdoor snel vertrouwen van de families met wie zij samenwerkt. Yvonne is vriendelijk, biedt overzicht en structuur. Zij heeft oog voor detail en laat niets aan het toeval over. Families begeleiden bij het voorbereiden van een mooi, passend afscheid is haar op het lijf geschreven.


 

Margriet

Margriet verruilde in 2017 haar functie als manager in Sales en Communicatie voor de uitvaartwereld. En dit was een schot in de roos. Nog elke dag voelt zij het als een bevoorrechte positie om families te mogen begeleiden bij het afscheid van hun dierbare. Zij breng rust in de hectische tijd na een overlijden en verzorgt de uitvaart tot in de puntjes. Haar creativiteit en oog voor detail maken het afscheid compleet en persoonlijk.


 

Marisa

Na geruime tijd gewerkt te hebben binnen projectmanagement en in de complementaire zorg, heeft Marisa in 2019 de overstap naar uitvaartverzorging gemaakt. 'Gids rond de dood' vindt zij een passende omschrijving van haar werk. Marisa brengt rust, is altijd vriendelijk en kijkt naar wat mogelijk is. Zij heeft oog voor ieders rol bij het afscheid. Geheel naar wens van de nabestaanden is Marisa aanwezig als daarom gevraagd wordt en op de achtergrond als dat meest passend is.

 

Wij zijn een kleinschalig en onafhankelijk uitvaartbedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert. We werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen. 
 

 

Een passend afscheid

Samen met u zorgen wij voor een afscheid waarin de geliefde mens waarvan u afscheid moet nemen, centraal staat op de manier zoals u dit wenst.

Maatwerk

Een persoonlijke en betrokken benadering. Stijl, maatwerk (ook in financieel opzicht) en uitstekende organisatie. De uitvaart van begin tot eind in overleg met u en in lijn met uw specifieke wensen.

Ellen