Over ons

Ons team

Het team van Ellen Nooren Uitvaartverzorging bestaat uit:

Ellen Nooren

Ellen Nooren

Ellen Nooren (1966) is als interimmanager en -adviseur ruim twintig jaar werkzaam geweest op het gebied van Arbeid & Organisatie. Voor haar gelden de competenties: betrouwbaarheid en integriteit. Zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Meedenken en meevoelen. Uit eigen verlieservaring weet Ellen hoe belangrijk een mooi en goed georganiseerd afscheid is. Een afscheid dat betekenis heeft en recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene.

Meer over Ellen

Anita Buikstra - Faken

Anita Buikstra – Faken

Anita Buikstra – Faken (1967) is geboren en getogen in de provincie Drenthe waar zij samen met haar man Pieter en hun twee zonen woont. Anita heeft jarenlange ervaring als Office Manager, waardoor vooruitdenken en servicegerichtheid voor haar vanzelfsprekend zijn. Anita is een warme persoonlijkheid, mensen voelen zich bij haar direct op hun gemak wat in het uitvaartwerk van grote waarde is.

Meer over Anita

Greetje Brontsema

Greetje Brontsema

Greetje Brontsema werd geboren in 1961 in het Groningse ’t Zandt en woont in de kop van Drenthe. Greetje heeft twee volwassen dochters. Zij heeft jarenlange ervaring als Event Manager voor nationale en internationale evenementen bij diverse organisaties. Tevens is Greetje ruim twintig jaar werkzaam als trouwambtenaar en sinds 2014 ook actief als spreker bij uitvaarten.

Meer over Greetje