Over ons

Het team van Ellen Nooren Uitvaartverzorging bestaat uit:

Ellen Nooren

Ellen Nooren

Ellen Nooren (1966) is ruim 20 jaar werkzaam geweest als interimmanager en -adviseur op het gebied van Personeel & Organisatie. Ook in het uitvaartwerk zijn betrouwbaarheid en integriteit belangrijk. Meedenken en meevoelen, zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Anita Buikstra

Anita Buikstra – Faken

Anita Buikstra – Faken (1967) is geboren en getogen in de provincie Drenthe waar zij samen met haar man Pieter en hun twee zonen woont. Anita heeft jarenlange ervaring als Office Manager, waardoor vooruitdenken en servicegerichtheid voor haar vanzelfsprekend zijn. Anita is een warme persoonlijkheid, mensen voelen zich bij haar direct op hun gemak wat in het uitvaartwerk van grote waarde is.

Yvonne van Eijck

Yvonne van Eijck

Yvonne van Eijck (1966) is geboren in Utrecht en woont al vele jaren in de stad Groningen, samen met haar man en zoon. Yvonne heeft ruime ervaring met klantcontacten, opgedaan bij een pensioenorganisatie. Zowel in de uitvoering als in de functie van coach en trainer. Het werken vanuit de belevingswereld van de mens staat bij haar altijd voorop. Vertrouwen ontvangen van de mensen met wie zij samenwerkt, tegelijkertijd haar klanten ontzorgen en uitstekende service verlenen, is steeds haar doel.