Over ons

Ellen Nooren Uitvaartverzorging werkt met drie uitvaartbegeleiders. Onderstaand vindt u een korte introductie van Ellen, Anita en Yvonne. In tijden van grote drukte kunnen we ook samenwerken met freelance collega Margriet. Onze werkwijze is in alle gevallen gelijk. Om dit te waarborgen, komen we regelmatig samen voor collegiaal overleg om de uitgangspunten van onze werkwijze en opgedane nieuwe ervaringen door te nemen.   

  

Ellen Nooren

Ellen Nooren (1966) was ruim twintig jaar werkzaam als P&O-manager. Ellen kan snel schakelen en heeft een goed inlevingsvermogen. Ellen luistert met aandacht naar uw wensen en werkt met overzicht en creativiteit om het afscheid zó vorm te geven dat de familie hier met een positief en warm gevoel op terug kan kijken.

Geen moeite is haar te veel om te komen tot het resultaat dat u wenst.

 

 

Anita Buikstra

Anita Buikstra (1967) heeft gewerkt als Office Manager. Vooruitdenken en servicegerichtheid zijn voor haar vanzelfsprekend. Families voelen zich bij Anita snel op hun gemak. Nabestaanden waarderen haar betrokken en creatieve manier van werken. Zij denkt met u mee om de dag van het afscheid zó vorm te geven dat u met een goed gevoel op een mooi, betekenisvol afscheid terug kunt kijken.

Anita werkt als zelfstandig uitvaartbegeleider.

 

 

Yvonne van Eijck

Yvonne van Eijck (1966) was actief binnen de pensioenwereld. Ontzorgen van haar klanten en verlenen van uitstekende service, is wat Yvonne doet. Zij krijgt hierdoor snel vertrouwen van de families met wie zij samenwerkt. Yvonne is vriendelijk, biedt overzicht en structuur. Zij heeft oog voor detail en laat niets aan het toeval over. Families begeleiden bij het voorbereiden van een mooi, passend afscheid is haar op het lijf geschreven.

Yvonne werkt als zelfstandig uitvaartbegeleider.

 

Wij zijn een kleinschalig en onafhankelijk uitvaartbedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert. We werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen. 

 

Een passend afscheid

Samen met u zorgen wij voor een afscheid waarin de geliefde mens waarvan u afscheid moet nemen, centraal staat op de manier zoals u dit wenst.

Maatwerk

Een persoonlijke en betrokken benadering. Stijl, maatwerk (ook in financieel opzicht) en uitstekende organisatie. De uitvaart van begin tot eind in overleg met u en in lijn met uw specifieke wensen.

Ellen