Afscheid Huub

Vanaf het eerste telefooncontact, enkele uren na het overlijden van onze echtgenoot en vader, tot en met het opruimen van de borrel na afloop van de uitvaart (en zelfs de dagen erna!) was Anita Buikstra van Ellen Nooren Uitvaartverzorging beschikbaar, op de hoogte en druk bezig om het afscheid in goede banen te leiden.

Ze is vaak thuis langs geweest, iedereen kon alle vragen stellen en ze was in staat om elke nabestaande op zijn eigen manier aan te spreken. Zij hield de gezondheid en emoties van onze moeder goed in de gaten, terwijl zij op verzoek van onze moeder de zakelijke punten met de volwassen kinderen van de overledene besprak.

Anita had grote aandacht voor details (‘foto 87 komt drie keer voor in de presentatie’) en ze was ontvankelijk voor suggesties van onze zijde. Haar perfectionisme maakte het afscheid precies zoals wij hadden gewild; het wassen en aankleden van het lichaam, de advertentie, de rouwpost, de thuisopbaring in de kist, het vervoer en de crematie.

De samenwerking met het personeel van de locatie van de uitvaart was zeer professioneel; wij konden wijn uit eigen kelder drinken en de geserveerde hapjes haalden het niveau van de overledene die altijd zeer kritisch was en dat zeer belangrijk had gevonden.

Communicatie via telefoon, e-mail en WhatsApp was voor ons perfect; Anita reageert snel, persoonlijk en professioneel. Tijdens de plechtigheid was zij op ons verzoek de hele tijd achter in de zaal aanwezig, van waaruit zij de voor ons zeer belangrijke logistiek en techniek (muziek, foto’s en filmpje) coördineerde. Ook dat liep op rolletjes.

Wij kunnen haar en Ellen Nooren Uitvaartverzorging van harte aanbevelen.

Florestan van 't Hek