In de pers

Door Corona zien we dat het ook anders kan

‘Was de Coronacrisis alleen maar ellende of heeft het ook iets gebracht? We blikken terug met de mensen die tijdens de crisis voor ons een dagboek bijhielden. Hoe gaat het nu het leven weer een beetje normaal wordt?’ Lees het hele artikel.

Afscheid nemen in tijden van corona: ‘Soms zijn die intieme uitvaarten onverwacht mooi’

Aangepaste uitvaarten in tijden van Corona zijn onwerkelijk. Afstand houden in rouw is tegennatuurlijk. Maar soms is een intiem afscheid ook juist onverwacht mooi. Lees het hele artikel.

“Het beroep van Ellen Nooren”

Na een loopbaan in HRM (Human Resource Management) maakte Ellen Nooren in 2014 een cruciale keuze in haar leven. Ze werd uitvaartverzorger en begon haar eigen bedrijf. Ze verzorgt ook in Haren ieder jaar meerdere uitvaarten. Lees het hele artikel.

“Afscheid met 100% liefde”

Ineens is het die dag. De dag die je vreesde. De dag dat je moeder dood gaat. Dwars door haar verdriet heen ontdekte Ellen Nooren (48) uit Tynaarlo dat een einde ook een begin kan zijn. Lees het hele artikel.

Eerste jaar als uitvaartverzorger: “Het is fantastisch werk om te doen”

Een interview met Ellen Nooren uit Tynaarlo.Een jaar geleden startte ze met het verzorgen van uitvaarten. Hoe is het haar vergaan in dat eerste jaar? Lees het hele artikel.

“Kleinschalig en hoogwaardig”

Een nieuwe naam op het gebied van uitvaartverzorging: Ellen Nooren uit Tynaarlo. Ellen verzorgt uitvaarten in de provincies Groningen en Drenthe. Lees het hele artikel.