Uitvaart regelen

Belangrijk bij het regelen van de uitvaart is rust

Asbestemming op de WaddenzeeOp het moment dat een dierbare komt te overlijden, moet u in korte tijd veel regelen voor de uitvaart. U moet keuzes maken op een moment dat uw hoofd daar niet naar staat en heftige emoties vaak de boventoon voeren. Talrijke vragen komen op u af wanneer u een uitvaart moet regelen. Dat zijn de momenten waarop Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar staat. Want het creëren van rust is nog nooit zo belangrijk geweest.

Stap voor stap de uitvaart geregeld

De zorg voor de overledene, waar en wanneer de begrafenis of crematie wordt georganiseerd en het maken van een rouwkaart, zijn zaken waar meestal als eerste aandacht aan gegeven wordt bij het regelen van de uitvaart. Maar niet alle beslissingen hoeven meteen genomen te worden.

Door dagelijks contact te hebben, heeft u voldoende gelegenheid om na te denken over hoe u het afscheid vorm wilt geven. Ellen Nooren Uitvaartverzorging creëert rust en begeleidt u op deskundige wijze bij de keuzes die gemaakt moeten worden.

Bekijk onze ‘Checklist uitvaart’ voor het regelen van een uitvaart. Zaken waar u aan kunt denken en wat wij voor u kunnen betekenen.

Ellen Nooren Uitvaartverzorging is dag en nacht bereikbaar,
7 dagen per week: M 06 – 22 44 88 77