Begrafenisondernemer in Eelde

Vanaf 2014 begeleidt Ellen Nooren Uitvaartverzorging begrafenissen en crematies in Eelde. Bij de uitvaartbegeleiding staan rust, warmte en persoonlijke aandacht voor de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal.

Op het moment dat een dierbare komt te overlijden, moet u in korte tijd veel regelen voor de uitvaart. U moet keuzes maken op een moment dat uw hoofd daar niet naar staat en heftige emoties vaak de boventoon voeren. Talrijke vragen komen op u af wanneer u een uitvaart moet regelen. Dat zijn de momenten waarop Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar staat.

Wilt u de mogelijkheden bespreken voor het regelen een uitvaart in Eelde? Neem direct contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar met persoonlijk advies.

Maak kennis met Uitvaartverzorging Ellen Nooren

Wilt u advies, een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie ontvangen voor een uitvaart in Eelde? Neem direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

 24/7 bereikbaar via 06 - 22 44 88 77

 Persoonlijk en betrokken

 Uitvaartzorg in Eelde en omgeving

 

Direct contact opnemen

Stap voor stap de uitvaart geregeld in Eelde

De zorg voor de overledene, waar en wanneer de begrafenis of crematie wordt georganiseerd en het maken van een rouwkaart, zijn zaken waar meestal als eerste aandacht aan gegeven wordt bij het regelen van de uitvaart. Maar niet alle beslissingen hoeven meteen genomen te worden.

Lees hier wat u kunt doen bij het overlijden van uw naaste. Door dagelijks contact te hebben met Ellen als uitvaartbegeleider, heeft u voldoende gelegenheid om na te denken over hoe u het afscheid vorm wilt geven. Ellen Nooren Uitvaartverzorging creëert rust en begeleidt u op deskundige wijze bij de keuzes die gemaakt moeten worden.

Hier vindt u een checklist met daarin verschillende aandachtspunten die van belang zijn voor het regelen van een uitvaart.

Persoonlijke en betrokken begrafenisondernemer in Eelde

Uit eigen verlieservaring weet Ellen Nooren hoe belangrijk een mooi, goed georganiseerd afscheid is. Een afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene. Vanuit de werklocatie in Tynaarlo wordt alles tot in de puntjes geregeld en meer dan dat. Omdat het dorp Tynaarlo op steenworp afstand van de provincie Groningen ligt, begeleidt Uitvaartverzorging Ellen Nooren frequent uitvaarten in Eelde.

Bijzondere wensen bij uitvaart

Bij de uitvaart is veel meer mogelijk dan u wellicht denkt. Ellen beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals waar ze mee samenwerkt. Denk hierbij onder andere aan diverse muzikale mogelijkheden bij een uitvaart, kennis van grote en kleine bijzondere afscheidslocaties, ruime keuze op het gebied van uitvaartkisten, rieten manden en wades, mogelijkheid tot het (laten) beschilderen van de uitvaartkist, diverse mogelijkheden op het gebied van asverstrooiing, natuurbegraven en thanatopraxie.

Kosten voor Groningse begrafenisondernemer

Als kleinschalig uitvaartbedrijf levert Ellen Nooren Uitvaartverzorging kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Ons tarief is marktconform voor de regio Noord-Nederland. Het aannametarief is afhankelijk van de ureninzet. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de kosten van een uitvaart waarmee u rekening moet houden bij het regelen van een uitvaart.

Uitvaartverzekering in Eelde

Wanneer u een uitvaartverzekering heeft, zoals een ‘kapitaal- of een naturaverzekering’, kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht. Ellen Nooren Uitvaartverzorging kan voor u uitzoeken wat de polis waard is, mocht dat onduidelijk zijn. In alle gevallen bent u volledig vrij om de uitvaartverzorger te kiezen die bij u past.