Uitvaartverzorging in Gieten

‘Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid moeten nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil…’

Afscheid nemen doet pijn. Na een leven waarin liefde, samenleven en alle belangrijke momenten met elkaar delen centraal stonden, is het moeilijk om op dat vaak onverwachte moment het afscheid vorm te geven. Juist om die reden vindt Ellen Nooren Uitvaartverzorging het zo belangrijk dat er ruimte is om op een goede manier afscheid te nemen, ongeacht of het gaat om een begrafenis of een crematie.

Uitvaartverzorging betekent voor ons een liefdevolle benadering, een invulling van het afscheid dat past bij de overledene en haar of zijn nabestaanden. Samen met u geven wij vorm aan de uitvaart, zoals u dat wenst.

Overlijden in Gieten

Wanneer een dierbare overlijdt, moet u in korte tijd veel regelen voor de uitvaart. Er moeten keuzes worden gemaakt, terwijl uw hoofd daar niet naar staat. Op dat soort momenten staat Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar om u te helpen bij alles wat er geregeld moet worden na een overlijden in Gieten.

In Gieten worden wij in geval van overlijden regelmatig opgeroepen om uitvaartzorg te bieden. Wij doen dit voornamelijk in de verschillende woonwijken van Gieten en omliggende dorpen.

Ellen Nooren Uitvaartverzorging Gieten is een kleinschalig bedrijf dat hoogwaardige kwaliteit levert vanuit een puur persoonlijke en warme benadering.

Ellen Nooren Uitvaartverzorging is dag en nacht bereikbaar,
7 dagen per week: M 06 – 22 44 88 77

Bijzondere wensen in Gieten

Ellen Nooren Uitvaartverzorging werkt samen met lokale organisaties voor het maken van keuzes voor onder andere uitvaartkisten, wades, kistdragers, live muzikanten, steenhouwers, rouwkoetsen of gelegenheidssprekers. Lees hier meer over persoonlijke wensen.

Kosten voor Drentse begrafenisondernemer

Het tarief van Ellen Nooren Uitvaartverzorging is marktconform voor de regio Noord-Nederland. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de kosten van een uitvaart. Wellicht is er een uitvaartverzekering afgesloten. Wat dit voor de kosten van de begrafenis betekent, leest u hier.

Maak kennis met Ellen Nooren Uitvaartverzorging

Ellen Nooren, Uitvaartverzorging in GietenWilt u advies, een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of een kostenindicatie ontvangen voor een uitvaart in Gieten? Neemt u dan contact met ons op via M 06 – 22 44 88 77 of vul het contactformulier in.