Uitvaartverzorging Hoogezand – Sappemeer

‘Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid moeten nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil…’

In een leven waar plaats is voor liefde of anderszins intens met elkaar gedeelde ervaringen, doet zo’n afscheid pijn. Juist om die reden vinden wij het zo belangrijk dat er ruimte is om afscheid te nemen op een manier die past bij de overledene.

Vanaf medio 2014 begeleidt Ellen Nooren Uitvaartverzorging begrafenissen en crematies in Hoogezand – Sappemeer. Wij doen dit in naast  in Hoogezand – Sappemeer ook in Kropswolde en Kiel-Windeweer. Ellen Nooren Uitvaartverzorging is een kleinschalig bedrijf dat hoogwaardige kwaliteit levert.

Maak kennis met Ellen Nooren Uitvaartverzorging

Wilt u advies, een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie ontvangen voor een uitvaart in Hoogezand – Sappemeer? Neemt u dan contact met ons op.


of via 06 – 22 44 88 77 (24/7 bereikbaar).

Ellen Nooren - Uitvaartverzorging Hoogezand - Sappemeer

Uitvaartbegeleiding

Wanneer een dierbare komt te overlijden, moet er in korte tijd veel geregeld worden voor de uitvaart. Er moeten keuzes worden gemaakt terwijl emoties vaak de boventoon voeren. In de regel komen er veel vragen op u af wanneer u een uitvaart moet regelen.

Dat zijn de momenten waarop Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar staat. Bij de uitvaartbegeleiding staan rust, warmte en persoonlijke aandacht voor de wensen van de nabestaanden – en eventueel ook wensen die aangegeven zijn door de overledene – centraal.

Stap voor stap de uitvaart geregeld in Hoogezand – Sappemeer

De zorg voor de overledene, waar en wanneer de begrafenis of crematie wordt georganiseerd en het maken van een rouwkaart, zijn zaken waar meestal als eerste aandacht aan gegeven wordt bij het regelen van de uitvaart. Maar niet alle beslissingen hoeven meteen genomen te worden.

Lees hier wat u kunt doen bij het overlijden van uw dierbare. Door dagelijks contact te hebben met Ellen Nooren Uitvaartverzorging, heeft u voldoende gelegenheid om na te denken over de bijzondere wensen. Hier vindt u een checklist met daarin verschillende aandachtspunten die van belang zijn voor het regelen van een uitvaart.

Kosten voor uitvaartverzorging in Hoogezand – Sappemeer

Het tarief is marktconform voor de regio Noord-Nederland. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de kosten van een uitvaart waarmee u rekening kunt houden bij het regelen van een uitvaart.

Uitvaartverzekering in Hoogezand – Sappemeer

Wanneer u een uitvaartverzekering heeft, zoals een kapitaalverzekering of een dienstenpakket- of naturaverzekering, kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.
In alle gevallen bent u volledig vrij om de uitvaartverzorger te kiezen die bij u past.