Uitvaartverzorging Norg

Ellen Nooren biedt sinds 2014 uitvaartverzorging in Norg.

‘Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid moeten nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil…’

Als een leven, waar plaats was voor intens delen van gevoel, samen zijn en liefde stopt, is afscheid nemen pijnlijk. Uw hoofd zit vol emoties door het overlijden van uw dierbare. Voor ons is dit juist een reden om tijd en ruimte te creëren om op een warme en persoonlijke manier afscheid te nemen.

Uitvaartverzorging betekent voor ons: een liefdevolle benadering, een goede invulling van het afscheid en een uitstekende organisatie.

Uitvaartbegeleiding

Bij de uitvaartbegeleiding staan rust, warmte en persoonlijke aandacht voor de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal.

Wanneer een dierbare komt te overlijden moet er in korte tijd veel geregeld worden voor de uitvaart. Talrijke vragen komen op u af. Dat zijn de momenten waarop Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar staat. De referenties geven een mooi beeld over de ervaringen met onze uitvaarten in Drenthe.

Overlijden in Norg

Bij een overlijden in Norg worden wij regelmatig opgeroepen om uitvaartzorg te bieden. Wij doen dit o.a. in Norg en omliggende dorpen, zoals Donderen, Een, Westervelde en Zuidvelde. Ellen Nooren Uitvaartverzorging is een kleinschalig bedrijf dat persoonlijke en hoogwaardige kwaliteit levert.

Ellen Nooren Uitvaartverzorging in Tynaarlo is dag en nacht bereikbaar,
7 dagen per week: M 06 – 22 44 88 77

Uitvaartondernemer

De zorg voor de overledene, waar en wanneer de begrafenis of crematie wordt georganiseerd en het maken van een rouwkaart, zijn zaken waar meestal als eerste aandacht aan gegeven wordt bij het regelen van de uitvaart. Niet alle beslissingen hoeven meteen genomen te worden.

Door dagelijks contact met Ellen als uitvaartbegeleider, krijgt u voldoende gelegenheid om met de nabestaanden te overleggen hoe u het afscheid vorm wilt geven.

Een checklist met daarin verschillende aandachtspunten die van belang zijn voor het regelen van een uitvaart, is daar handig bij. Als de overledene een uitvaartverzekering heeft, is deze informatie voor u van belang: de keuze voor de uitvaartbegeleider is altijd vrij.

Bijzondere wensen bij uitvaart

Bij de uitvaart is meer mogelijk dan u wellicht denkt. Ellen beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals waarmee ze samenwerkt. Denk hierbij onder andere aan het beschilderen van de uitvaartkist, live muzikale begeleiding, natuurbegraven, thanatopraxie (lichte balseming), asverstrooiing, een afscheid in een boomgaard of vervoer over water. Overleg uw persoonlijke wensen met uw uitvaartbegeleider Ellen Nooren.

Maak kennis met Ellen Nooren Uitvaartverzorging

Ellen Nooren, Uitvaartverzorging NorgWilt u advies, een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of een kostenindicatie ontvangen voor een uitvaart in Norg? Neemt u dan contact met ons op via M 06 – 22 44 88 77 of vul het contactformulier in.