Uitvaartverzorging Paterswolde

Ellen Nooren Uitvaartverzorging biedt sinds 2014 uitvaartbegeleiding in Paterswolde.

‘Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid moeten nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil…’

Als een leven, waar plaats was voor intens delen van gevoel, samen zijn en liefde delen stopt, is afscheid nemen pijnlijk. Uw hoofd zit vol met emoties door het overlijden van uw dierbare. Voor ons is dit juist een reden om tijd en ruimte te creëren om op een warme manier afscheid te nemen.

Uitvaartverzorging betekent daarom voor ons een liefdevolle benadering, een goede invulling van het afscheid en een uitstekende organisatie. Samen met u geven wij vorm aan de uitvaart, zoals u dat wenst. Daarin is ruimte voor bijzondere wensen.

Overlijden in Paterswolde

Bij een overlijden in Paterswolde worden wij regelmatig opgeroepen om uitvaartzorg te bieden. Wij doen dit o.a. in Paterswolde en omliggende dorpen. Ellen Nooren Uitvaartverzorging is een kleinschalig bedrijf dat persoonlijke en hoogwaardige kwaliteit levert.

Ellen Nooren Uitvaartverzorging Paterswolde is dag en nacht bereikbaar,
7 dagen per week: M 06 – 22 44 88 77

Uitvaartbegeleiding

Bij de uitvaartbegeleiding staan rust, warmte en persoonlijke aandacht voor de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal.

Wanneer een dierbare komt te overlijden moet er in korte tijd veel geregeld worden voor de uitvaart. Talrijke vragen komen op u af, wanneer u een uitvaart moet regelen. Dat zijn de momenten waarop Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar staat. De referenties geven een mooi beeld over de ervaringen met onze uitvaarten in Drenthe.

Stap voor stap de uitvaart geregeld in Paterswolde

De zorg voor de overledene, waar en wanneer de begrafenis of crematie wordt georganiseerd en het maken van een rouwkaart, zijn zaken waar meestal als eerste aandacht aan gegeven wordt bij het regelen van de uitvaart. Niet alle beslissingen hoeven meteen genomen te worden.

Lees hier wat u kunt doen bij het overlijden van uw naaste. Door dagelijks contact met Ellen als uitvaartbegeleider, krijgt u voldoende gelegenheid om met de nabestaanden te overleggen hoe u het afscheid vorm wilt geven. Ellen Nooren Uitvaartverzorging creëert rust en begeleidt u op deskundige wijze bij de keuzes die gemaakt moeten worden.

Hier vindt u een checklist met daarin verschillende aandachtspunten die van belang zijn voor het regelen van een uitvaart. Als de overledene een uitvaartverzekering heeft, is deze informatie voor u van belang: de keuze voor de uitvaartbegeleider is altijd vrij.

Bijzondere wensen bij uitvaart

Bij de uitvaart is veel meer mogelijk dan u wellicht denkt. Ellen beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals waar ze mee samenwerkt. Denk hierbij onder andere aan het beschilderen van de uitvaartkist, live muzikale begeleiding,  natuurbegraven, thanatopraxie (lichte balseming), asverstrooiing, een afscheid in een boomgaard of vervoer over water. Overleg uw persoonlijke wensen met uw uitvaartbegeleider Ellen Nooren.

Maak kennis met Ellen Nooren Uitvaartverzorging

Ellen Nooren, uitvaartverzorging in PaterswoldeWilt u advies, een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of een kostenindicatie ontvangen voor een uitvaart in Paterswolde? Neemt u dan contact met ons op via M 06 – 22 44 88 77 of vul het contactformulier in.