Uitvaartverzorging Peize

Sinds 2014 verzorgt Ellen Nooren Uitvaartverzorging de begrafenis of crematie van uw overleden dierbare in Peize.

‘Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid moeten nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil…’

Afscheid nemen doet pijn. Na een leven waarin liefde, samenleven en alle belangrijke momenten met elkaar delen centraal stonden, is het moeilijk om op dat vaak onverwachte moment het afscheid vorm te geven. Juist om die reden vindt Ellen Nooren Uitvaartverzorging het zo belangrijk dat er ruimte is om op een goede manier afscheid te nemen, ongeacht of het gaat om een begrafenis of een crematie.

Uitvaartverzorging betekent voor ons een liefdevolle benadering en een invulling van het afscheid dat past bij de overledene en haar of zijn nabestaanden. Samen met u geven wij vorm aan de uitvaart, zoals u dat wenst.

Overlijden in Peize

Wanneer een dierbare overlijdt, moet u in korte tijd veel regelen voor de uitvaart. Er moeten keuzes worden gemaakt, terwijl uw hoofd daar niet naar staat. Op dat soort momenten staat Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar om u te helpen bij alles wat er geregeld moet worden na een overlijden in Peize.

Ellen Nooren Uitvaartverzorging is dag en nacht bereikbaar,
7 dagen per week: M 06 – 22 44 88 77.

Uitvaartondernemer verzorgt bijzondere wensen in Peize

Ellen Nooren Uitvaartverzorging werkt samen met lokale organisaties voor het maken van keuzes voor onder andere uitvaartkisten, wades, kistdragers, live muzikanten, steenhouwers, rouwkoetsen of gelegenheidssprekers. Lees hier meer over persoonlijke wensen.

Wij zijn een kleinschalige organisatie die hoogwaardige kwaliteit levert vanuit een puur persoonlijke en warme benadering. In Peize en omliggende dorpen, zoals Peizerwold en De Pol, worden wij in geval van overlijden regelmatig opgeroepen om uitvaartzorg te bieden. Op onze website kunt u de referenties lezen over onze begeleiding van uitvaarten in Drenthe.

Kosten voor Drentse begrafenisondernemer

Het tarief van Ellen Nooren Uitvaartverzorging is marktconform voor de regio Noord-Nederland. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de kosten van een uitvaart. Wellicht is er een uitvaartverzekering afgesloten en weet u niet precies hoe dat in de praktijk werkt. Als u hierover vragen heeft, laat het even weten. Ellen zoekt het graag voor u uit.

In alle gevallen bent u volledig vrij om de uitvaartverzorger te kiezen die bij u past.

Maak kennis met Ellen Nooren Uitvaartverzorging

Ellen Nooren, uitvaartverzorging PeizeWilt u advies, een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of een kostenindicatie ontvangen voor een uitvaart in Peize? Neemt u dan contact met ons op via M 06 – 22 44 88 77 of vul het contactformulier in.