Uitvaartverzorging Winschoten

Afscheid nemen doet pijn. Na een leven waarin liefde, samenleven en alle belangrijke momenten met elkaar delen centraal stonden, is het moeilijk om op dat vaak onverwachte moment het afscheid vorm te geven. Juist om die reden vindt Ellen Nooren Uitvaartverzorging het zo belangrijk dat er ruimte is om op een goede manier afscheid te nemen, of het nu gaat om een begrafenis of een crematie.

Uitvaartverzorging betekent voor ons: een liefdevolle benadering en een invulling van het afscheid dat past bij de overledene en haar of zijn nabestaanden. Samen met u geven wij vorm aan de uitvaart, zoals u dat wenst.

Overlijden in Winschoten

Wanneer een dierbare overlijdt, moet u in korte tijd veel regelen voor de uitvaart. Er moeten keuzes worden gemaakt, terwijl uw hoofd daar niet naar staat en heftige emoties vaak de boventoon voeren. Op dat soort momenten staat Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar om u te helpen bij alles wat er geregeld moet worden na een overlijden in Winschoten.

Ellen Nooren Uitvaartverzorging is dag en nacht bereikbaar,
7 dagen per week: M 06 – 22 44 88 77.

Uitvaartondernemer in Groningen

In de provincie Groningen werken wij in en rondom de stad Groningen. Denk daarbij aan Haren en Hoogezand-Sappemeer. Ook worden wij in geval van overlijden regelmatig opgeroepen om uitvaartzorg te bieden in Winschoten, Leek en Veendam.

Bijzondere wensen in Winschoten

Wij werken samen met lokale organisaties voor het maken van keuzes voor onder andere uitvaartkisten, wades, kistdragers, live muzikanten, steenhouwers, rouwkoetsen of gelegenheidssprekers. Lees hier meer over persoonlijke wensen.

Kosten voor Groningse begrafenisondernemer

Het tarief van Ellen Nooren Uitvaartverzorging is marktconform voor de regio Noord-Nederland. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de kosten van een uitvaart. Wellicht is er een uitvaartverzekering afgesloten. Heeft u daarover vragen, neem dan contact op.

In alle gevallen bent u volledig vrij om de uitvaartverzorger te kiezen die bij u past.

Maak kennis met Ellen Nooren Uitvaartverzorging

Ellen Nooren, uitvaartverzorger in WinschotenWilt u advies, een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of een kostenindicatie ontvangen voor een uitvaart in Winschoten? Neemt u dan contact met ons op via M 06 – 22 44 88 77 of vul het contactformulier in.