Uitvaart Hoogeveen: verzorgd door Ellen Nooren 

‘Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid moeten nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil…’

Wanneer een dierbare komt te overlijden, heeft u het gevoel dat er veel geregeld moet worden voor de uitvaart. Binnen een korte periode moeten er keuzes worden gemaakt, terwijl uw hoofd daar niet naar staat. Heftige emoties voeren vaak de boventoon. Op dat soort momenten staat Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar om u te helpen bij alles wat er geregeld moet worden bij een overlijden. 

Neem direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden voor het regelen van een uitvaart in Hoogeveen en omgeving. 

Uitvaart regelen in Hoogeveen

Wilt u advies, een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie ontvangen voor een uitvaart in Hoogeveen? Neemt u dan contact met ons op.

 24/7 bereikbaar via 06 - 22 44 88 77

 Persoonlijke begeleiding

 Uitvaartvezorging in Hoogeveen en omgeving

 

Direct contact opnemen

Uitvaart in Hoogeveen en omgeving

Al sinds 2014 ondersteunen wij met ons team in het adviseren en verzorgen van uitvaarten in Hoogeveen. Dit doen we door middel van persoonlijke begeleiding en het bieden van deskundig advies, waarmee we u zoveel mogelijk proberen te ontzorgen in deze moeilijke tijd.

Wij worden regelmatig opgeroepen om bij uitvaarten in Hoogeveen begeleiding te bieden, maar wij bieden daarnaast ook uitvaartverzorging in omliggende dorpen zoals: Tiendeveen, Hollandscheveld, Noordscheschut, Stuifzand, Echten en Fluitenberg.

Wanneer de overledene een uitvaarverzekering heeft, is de volgende informatie voor u van belang: De keuze voor een uitvaartverzorger is altijd vrij. Neem contact met ons op voor meer informatie rondom de dekking vanuit uitvaartverzekeringen. Benieuwd naar onze tarieven voor een uitvaart in Hoogeveen? Bekijk het hier.

Persoonlijke en betrokken uitvaart in Hoogeveen

Uitvaartverzorging betekent voor ons onder andere een invoelende benadering, goede invulling van het afscheid en een uitstekende organisatie. Samen met u geven wij vorm aan de uitvaart in Hoogeveen, zoals u dat wenst. Er is meer mogelijk dan u wellicht denkt. Een afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene.

Uitvaartbegeleiding in Hoogeveen

Wanneer een dierbare komt te overlijden moet er in korte tijd veel geregeld worden voor de uitvaart. Talrijke vragen komen op u af wanneer u een uitvaart in Hoogeveen moet regelen. Dat zijn de momenten waarop Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar staat en u geheel ontzorgt.

Uw wensen bij een uitvaart in Hoogeveen

Hoe was het leven van degene van wie u afscheid neemt? Hoe kan dit passend en liefdevol tot uitdrukking gebracht worden? Heeft de overledene speciale wensen met u besproken waar u iets mee wilt en kunt doen? Heeft u zelf bepaalde wensen die u graag gerealiseerd wilt zien? In beginsel is alles mogelijk. Wij dragen desgewenst suggesties aan, u maakt de keuzes en bepaalt.