Afscheid Elisabeth

Wij zijn maar wat blij dat wij jullie hebben ingeschakeld voor de uitvaart van mijn lieve vrouw. Wij hadden een shortlist gekregen van Natuurbegraafplaats Hillig Meer en hebben direct na het overlijden contact gezocht, omdat jullie op de foto’s het meest toegankelijk leken. En dat bleek!

Bij de eerste afspraak was er een goede klik en de samenwerking is perfect geweest. Het is lastig om in zo’n emotionele fase keuzes te maken en het overzicht te bewaren. Het is fijn om dan op iemand terug te kunnen vallen die verstand van zaken heeft, die je kan ontzorgen en ook nog eens uitstekende service verleend.

Ik heb inmiddels blind vertrouwen in Yvonne gekregen en zou haar en Ellen Nooren Uitvaartverzorging bij elke familie aanraden die met het overlijden van een geliefde te maken krijgt. Yvonne is bijzonder vriendelijk, biedt overzicht en structuur. Zij heeft net als ik veel oog voor detail en laat niets aan het toeval over. Families begeleiden bij het voorbereiden van een mooi, passend afscheid/eerbetoon is haar volgens mij op het lijf geschreven.

Bedankt voor de uitstekende begeleiding! Jij bent geweldig.

Met vriendelijke groet,

Marc Uitham

 

Deze uitvaart is verzorgd door Yvonne