Uitvaart Martha


Het beeld wat we van jou kregen n.a.v. het krantenartikel bleek te kloppen in ons eerste kennismakingsgesprek. Dit paste bij ons. Wij voelden meteen een klik. En dat moét er zijn op zo’n belangrijke, persoonlijke en verdrietige dag.

Integer, bescheiden. Je liet mij m’n gang gaan met de verzorging van mijn moeder, nam daar alle tijd voor en bleef op de achtergrond voor hulp waar nodig. Doortastend op de juiste momenten. Betrokken, zowel op de dag zelf als na die tijd. We hebben je echt als een steun ervaren. Je hebt veel kennis en ervaring, je neemt heel wat zorgen uit handen en dat geeft een gerust gevoel

Erg lief en geduldig met mijn kinderen. Een geruststellend woord of een dikke knuffel, niets was te veel. Je hebt ontzettend veel voor ons betekend en dat zullen we nooit vergeten. We hebben het afscheid van onze moeder, vrouw en oma heel persoonlijk willen maken. Dat is gelukt en daar kijken we met een goed gevoel op terug de rest van ons leven. Jij maakte het plaatje daarin compleet. Dit is jouw ding! Je bent een prachtmens!

– Madelon (dochter)