Uitvaart moeder

 

Toen mijn moeder terminaal was, heb ik op internet gezocht naar een uitvaartonderneming. Omdat mijn broer anderhalf jaar geleden is overleden en de familie gebruik had gemaakt van Ellen Nooren, ging mijn voorkeur uit naar deze uitvaartverzorging.

Na het overlijden kreeg ik Yvonne van Eijck aan de telefoon. Direct heel betrokken en rustig. Gaf duidelijke tips en voor de ochtend erop een afspraak gemaakt. Direct was er een klik, alles konden we overleggen. Yvonne stond ons heel goed bij en bleef op de achtergrond aanwezig. Regelde alles wat wij zelf niet konden doen. Ook bij de uitvaart bleef Yvonne onzichtbaar, maar voor ons zichtbaar. Dit omdat we de plechtigheid in eigen beheer wilden hebben. Wat heel bijzonder was, toen wij uit het crematorium vertrokken, zij voor mij, mijn man en voor mijn schoonzus een klein boeketje had gemaakt vanuit het bloemstuk dat op de kist stond.
Dat zijn de kleine dingetjes waar het om gaat. Ook het telefoontje na een week voor evaluatie was heel prettig. Kortom het kon niet beter. Dank je wel Yvonne.

– Groetjes Joke.