Uitvaart opa

 

Beste Ellen, wij willen jou graag heel hartelijk danken voor de fijne begeleiding door Yvonne van Eijck en door jou (via de telefoon, het eerste contact) tijdens de voorbereiding en de uitvaart van meneer Brinkman.

Toen ik (Monique) jou voor de eerste keer belde om kennis te maken en inlichtingen te vragen, voelde ik meteen een klik. Je gaf tijdens dat gesprek al heel veel belangrijke informatie, zodat wij als familie precies wisten wat we moesten doen toen opa daadwerkelijk overleed. Ook hadden we door jouw informatie al een keuze gemaakt wat betreft de kist, heel fijn! Ook al was het op 2 maart heel druk voor jullie, alles liep voor ons prima. Zowel de dames van de laatste zorg, het brengen van de kist, als ook de afspraak met Yvonne. We vonden het heel fijn dat Yvonne erg met ons meedacht. Wij dachten al een goede keuze gemaakt te hebben voor wat betreft de ruimte in het crematorium, maar Yvonne maakte toch nog een kijkafspraak voor ons bij Ommeland en Stad in Eelderwolde. Dit hebben wij heel prettig gevonden en n.a.v. deze rondleiding die we kregen, hebben we onze keuze wat betreft het gebruik van de ruimtes toch nog aangepast. Wat we ook erg fijn vonden, was dat wij op het laatst bedachten dat we toch graag foto’s wilden van de uitvaart en dat Yvonne snel met een fotograaf aankwam. De fotograaf heeft het ook heel erg goed gedaan. We waren met zo’n klein gezelschap, maar ze was gewoon ‘onzichtbaar’.

Nogmaals dank voor alles en ook al hopen we dat het nog even duurt, we willen graag weer gebruik maken van Ellen Nooren Uitvaartzorg als het nodig mocht zijn.

– Monique, kleindochter