Uitvaart van Liane

Na een tijdje wikken en wegen is de familie eruit welke dertig personen er voor het afscheid uitgenodigd worden. Liane is veel te jong overleden en haar vriendenkring is groot. Er wordt besloten om het afscheid in de Boskapel op Natuurbegraafplaats Hillig Meer in Eext te laten plaatsvinden. Een uitvaart met dertig personen en anderhalve meter afstand is op deze locatie goed te realiseren.

Op de dag van het afscheid is het prachtig weer en worden we verwarmd door de zonnestralen. Gezamenlijk lopen we naar de Boskapel en zetten alles klaar. De genodigden kunnen plaatsnemen op houten banken, voorzien van plaids.
Wat ontzettend veel mensen leven met het gezin mee en hebben bloemen gestuurd, zo zijn de mensen die niet uitgenodigd konden worden, er toch een beetje bij. We brengen na het afscheid Liane naar haar laatste rustplaats waar haar man en twee zonen een mooi plekje hebben uitgezocht onder de bomen bij het Hillig Meer.
Alle bloemen gaan uiteraard mee naar het graf en wanneer de echtgenoot de volgende dag weer gaat kijken ligt de plek vol met gekleurde bloemen.

De dag na de begrafenis stuurde Erik, echtgenoot van Liane, een lief appbericht met de volgende woorden: “Bedankt voor de onvergetelijke dag die je ons, onze familie en vrienden hebt bezorgd. Liane heeft het afscheid gekregen dat ze verdiende“.