Uitvaartverzorging in Groningen en Drenthe

Vanaf medio 2014 begeleidt Ellen Nooren Uitvaartverzorging begrafenissen en crematies in de provincies Drenthe en Groningen. Bij de uitvaartbegeleiding staan rust, warmte en persoonlijke aandacht voor de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal.

Wanneer een dierbare overlijdt, moet u in korte tijd veel regelen voor de uitvaart. U bent nog nauwelijks in staat om keuzes te maken wanneer heftige emoties u overvallen. Dat zijn de momenten waarop Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar staat.

Stap voor stap de uitvaart geregeld

Natuurlijk moeten er op korte termijn beslissingen gemaakt worden. De zorg voor de overledene, waar en wanneer de begrafenis of crematie wordt georganiseerd en het maken van een rouwkaart, zijn zaken waar als eerste aandacht aan gegeven wordt bij het regelen van de uitvaart. Gelukkig is er ook tijd om na te denken over de inhoudelijke vormgeving van de begrafenis of crematie.

Lees hier wat u kunt doen bij het overlijden van uw dierbare. Door dagelijks contact te hebben met uitvaartbegeleider Ellen Nooren, heeft u gelegenheid om keuzes met nabestaanden te overleggen. Ellen Nooren Uitvaartverzorging creëert rust en begeleidt u op deskundige wijze bij die keuzes.

Een handige checklist is samengesteld met daarin verschillende aandachtspunten die van belang zijn voor het regelen van een uitvaart.

Persoonlijke en betrokken begrafenisondernemer in Drenthe en Groningen

Uit eigen verlieservaring weet Ellen Nooren hoe belangrijk een mooi, goed georganiseerd afscheid is. Een afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene. Vanuit de werklocatie in Tynaarlo wordt alles tot in de puntjes geregeld en meer dan dat. Omdat het dorp Tynaarlo op de grens van  de provincie Drenthe en Groningen ligt, begeleidt Uitvaartverzorging Ellen Nooren op regelmatige basis uitvaarten in de provincies Drenthe en Groningen.

Bijzondere wensen bij uitvaart

Bij een uitvaart is veel meer mogelijk dan u eventueel zou denken. Ellen Nooren Uitvaartverzorging beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals waarmee samengewerkt wordt. Denk hierbij aan diverse (live) muzikale mogelijkheden bij een uitvaart, ruime keuze op het gebied van uitvaartkisten, kennis van grote en kleine, traditionele en bijzondere afscheidslocaties, catering tijdens of na afloop van de uitvaart, thanatopraxie, natuurbegraven in Drenthe en Groningen en traditioneel of alternatief rouwvervoer.

Lees ook de referenties over de organisatie van uitvaarten die door ons verzorgd zijn in de regio.

Kosten voor begrafenisondernemer

Als kleinschalig uitvaartbedrijf levert Ellen Nooren Uitvaartverzorging kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Het tarief is marktconform voor de regio Noord-Nederland. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de kosten van een uitvaart.

Uitvaartverzekering in Drenthe en Groningen

Wanneer u een uitvaartverzekering heeft, zoals een kapitaalverzekering of een dienstenpakket- of naturaverzekering, kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht. Ellen Nooren Uitvaartverzorging kan voor u uitzoeken wat de polis waard is, mocht dat onduidelijk zijn.

In alle gevallen bent u volledig vrij om de uitvaartverzorger te kiezen die bij u past.

Maak kennis met Ellen Nooren Uitvaartverzorging

Ellen Nooren, uitvaartverzorger in Drenthe of GroningenWilt u advies, een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie ontvangen voor een uitvaart in Drenthe of Groningen? Neemt u dan contact met ons op via M 06 – 22 44 88 77 of vul het contactformulier in.