Uitvaartverzorging Leek

Vanaf 2014 begeleidt Ellen Nooren Uitvaartverzorging begrafenissen en crematies in de provincie Groningen. Zij begeleidt uitvaarten in Leek en omringende dorpen, zoals Midwolde en Tolbert. Bij de uitvaartbegeleiding staan rust, warmte en persoonlijke aandacht voor de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal.

‘Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid moeten nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil…’

Op het moment dat een dierbare komt te overlijden moet u in korte tijd veel regelen voor de uitvaart. U moet keuzes maken op een moment dat uw hoofd daar niet naar staat. Dat zijn de momenten waarop Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar staat.

Stap voor stap de uitvaart geregeld in Leek

Als eerste staat de zorg voor de overledene centraal. Vervolgens zal in overleg met u de datum en locatie van de begrafenis of crematie bepaald worden. Zo kunt u met een passende rouwkaart de nabestaanden op de hoogte brengen van de uitvaart. Niet alle beslissingen hoeven meteen genomen te worden. Lees hier de checklist met aandachtspunten voor de uitvaart.

Door dagelijks contact te hebben met Ellen als uitvaartbegeleider, heeft u voldoende gelegenheid om na te denken over hoe u het afscheid vorm wilt geven. Ellen Nooren Uitvaartverzorging creëert rust en begeleidt u op deskundige wijze bij de keuzes die gemaakt moeten worden.

Uitvaartondernemer in Groningen

Uit eigen verlieservaring weet Ellen Nooren hoe belangrijk een mooi, goed georganiseerd afscheid is. Een afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene. Lees de referenties over de uitvaarten die wij begeleidden.

Bijzondere wensen bij uitvaart

Bij een begrafenis of crematie is veel meer mogelijk dan u wellicht denkt. Ellen Nooren beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals waar ze mee samenwerkt. Denk hierbij aan diverse muzikale mogelijkheden bij een uitvaart, kennis van grote en kleine bijzondere afscheidslocaties, ruime keuze op het gebied van uitvaartkisten, rieten manden en wades en diverse mogelijkheden op het gebied van asverstrooiing, natuurbegraven en thanatopraxie.

Kosten voor Groningse begrafenisondernemer

Als kleinschalig uitvaartbedrijf levert Ellen Nooren Uitvaartverzorging kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Ons tarief is marktconform voor de regio Noord-Nederland. Het aannametarief is afhankelijk van de ureninzet. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de kosten van de uitvaart.

Uitvaartverzekering in Leek

Wanneer u een uitvaartverzekering heeft, zoals een ‘kapitaal- of een naturaverzekering’, kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht. Ellen zoekt graag voor u uit wat de polis waard is, mocht dat onduidelijk zijn. In alle gevallen bent u volledig vrij om de uitvaartverzorger te kiezen die bij u past.

Maak kennis met Uitvaartverzorging Ellen Nooren

Ellen Nooren, uitvaartverzorging LeekWilt u advies of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen voor een uitvaart in Leek? Neem contact met ons op via M 06 – 22 44 88 77 of vul het contactformulier in.