Uitvaart Roden: verzorgd door Ellen Nooren 

‘Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid moeten nemen van iemand die ons lief is, staat ons eigen leven even stil…’

Wanneer een dierbare komt te overlijden, heeft u het gevoel dat er veel geregeld moet worden voor de uitvaart. Binnen een korte periode komt er veel op u af en moeten er veel keuzes gemaakt worden, terwijl uw hoofd daar niet naar staat. Heftige emoties voeren vaak de boventoon wat het maken van keuzes bemoeilijkt. Op dat soort momenten staat Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar om u te helpen bij alles wat er geregeld moet worden bij een uitvaart in Roden. 

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Roden? Neem direct contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. 

Uitvaart in Roden regelen?

Wilt u een uitvaart in Roden regelen? Neem direct contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie voor een uitvaart in Roden.

 24/7 bereikbaar via 06 - 22 44 88 77

 Persoonlijk contact

 Uitvaarverzorging in Roden en omgeving

Neem direct contact op

Uitvaart in Roden en omgeving  

Vanuit de werklocatie in Tynaarlo wordt alles tot in de puntjes geregeld. Het dorp Tynaarlo ligt in de buurt van Roden, daarom begeleidt begrafenisondernemer Ellen Nooren regelmatig uitvaarten in Roden en omliggende dorpen en steden zoals Peize, Foxwolde, Groningen en Roderesch. 

Als de overledene een uitvaartverzekering heeft, is deze informatie voor u van belang: de keuze voor de begrafenisondernemer is altijd vrij. Bekijk ook onze checklist voor het regelen van een uitvaart in Roden. 

Persoonlijk en hoogwaardige kwaliteit bij een uitvaart in Roden 

Het team van Ellen Nooren Uitvaartverzorging weet uit eigen verlieservaring hoe belangrijk een mooi en goed georganiseerd afscheid is. Een afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, geen moeite is Ellen Nooren Uitvaartverzorging te veel om te komen tot een uitvaart in Roden die tot in alle details aan uw wensen voldoet.  

Bijzondere wensen bij uitvaart in Roden 

Hoe was het leven van degene van wie u afscheid neemt? Hoe kan dit passend en liefdevol tot uitdrukking gebracht worden? Heeft de overledene speciale wensen met u besproken betreft de uitvaart in Roden waar u iets mee wilt en kunt doen? Heeft u zelf bepaalde wensen die u graag gerealiseerd wilt zien? In beginsel is alles mogelijk. Wij dragen desgewenst suggesties aan, u maakt de keuzes en bepaalt. 

Kosten voor uitvaartverzorger in Roden 

Ons tarief is marktconform kijkende naar de regio Noord-Nederland. Wilt u meer informatie over de kosten voor een uitvaart in Roden? Neem dan gerust contact op. Wanneer u beschikt over een uitvaartverzekering, zoals een kapitaal- of naturaverzekering, kunt u uiteraard bij ons terecht. Mocht het onduidelijk zijn hoeveel uw polis waard is dan zoekt Ellen Nooren Uitvaartverzorging dit graag voor u uit.