Uitvaartverzorging Roden

Ellen Nooren Uitvaartverzorging verzorgt sinds 2014 begrafenissen en crematies in de provincies Groningen en Drenthe.

Uit eigen verlieservaring weet Ellen Nooren hoe belangrijk een mooi, goed georganiseerd afscheid is. Een afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene. Vanuit de werklocatie in Tynaarlo wordt alles tot in de puntjes geregeld en meer dan dat. Omdat het dorp Tynaarlo op steenworp afstand van Roden ligt, begeleidt begrafenisondernemer Ellen Nooren regelmatig uitvaarten in Roden en omliggende dorpen zoals Peize, Foxwolde en Roderesch.

Stap voor stap de uitvaart geregeld in Roden

De zorg voor de overledene, wanneer de begrafenis of crematie plaatsvindt en waar de uitvaart wordt georganiseerd, zijn zaken die eerst aandacht krijgen. Zo kunt u een mooie rouwkaart samenstellen. Niet alle beslissingen hoeven meteen genomen te worden.

Wat te doen bij overlijden?

Lees hier wat u kunt doen bij het overlijden van uw naaste. Door dagelijks contact te hebben met Ellen als uitvaartbegeleider, heeft u voldoende gelegenheid om na te denken over hoe u het afscheid vorm wilt geven. Ellen Nooren Uitvaartverzorging creëert rust en begeleidt u op deskundige wijze bij de keuzes die gemaakt moeten worden.

Hier vindt u een checklist met daarin verschillende aandachtspunten die van belang zijn voor het regelen van een uitvaart.

Ellen Nooren Uitvaartverzorging is dag en nacht bereikbaar,
7 dagen per week: 
M 06 – 22 44 88 77.

Uitvaartondernemer verzorgt bijzondere wensen bij begrafenis

Bij de uitvaart is veel meer mogelijk dan u wellicht denkt. Lees hier referenties over onze persoonlijke en liefdevolle uitvaartbegeleiding. Ellen beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals waar ze mee samenwerkt. Denk hierbij aan diverse (live) muzikale mogelijkheden bij een begrafenis of crematie, een grote of kleine bijzondere afscheidslocatie, ruime keuze op het gebied van uitvaartkisten, rieten manden en wades, mogelijkheid tot het (laten) beschilderen van de uitvaartkist, diverse mogelijkheden op het gebied van asverstrooiing, natuurbegraven en thanatopraxie.

Kosten voor Drentse begrafenisondernemer

Ons tarief is marktconform voor de regio Noord-Nederland. Het aannametarief is afhankelijk van de ureninzet. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de kosten van een uitvaart.

Uitvaartverzekering in Roden

Wanneer u een uitvaartverzekering heeft, zoals een ‘kapitaal- of een naturaverzekering’, kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht. Ellen Nooren Uitvaartverzorging zoekt graag uit wat de polis waard is. U bent altijd volledig vrij om de uitvaartverzorger te kiezen die bij u past.

Maak kennis met Uitvaartverzorging Ellen Nooren

Ellen Nooren, Uitvaartverzorging RodenWilt u advies of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen voor een uitvaart in Roden? Neem contact met ons op via M 06 22 44 88 77 of vul het contactformulier in.