Uitvaart Tynaarlo: verzorgd door Ellen Nooren 

‘Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid moeten nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil…’

Ellen Nooren biedt uitvaartverzorging in Tynaarlo. Als een leven, waar plaats was voor intens delen van gevoel, samen zijn en liefde delen stopt, is afscheid nemen pijnlijk. Uitvaartverzorging betekent daarom voor ons een liefdevolle benadering, goede invulling van het afscheid en een uitstekende organisatie. Samen met u geven wij vorm aan de uitvaart in Tynaarlo, zoals u dat wenst. 

Neem direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden voor het regelen van een uitvaart in Tynaarlo. 

Uitvaart in Tynaarlo regelen?

Wilt u een uitvaart in Tynaarlo regelen? Neem direct contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek en/ontvang een kostenindicatie voor een uitvaart in Tynaarlo.

 24/7 bereikbaar via 06 - 22 44 88 77

 Persoonlijk contact en volledige ontzorging

 Uitvaartverzorging in Tynaarlo en omgeving

Direct contact opnemen

Uitvaartverzorging in Tynaarlo en omgeving 

Bij een overlijden in Drenthe worden wij regelmatig opgeroepen om uitvaartzorg te bieden. Denk daarbij aan Tynaarlo, Eelde en Zuidlaren. Ook worden wij in geval van overlijden regelmatig gevraagd om een begrafenis of crematie te begeleiden in Assen, Gieten, Groningen, Roden en Hoogeveen

Wanneer de overledene over een uitvaartverzekering beschikt, is voor u van belang: de keuze voor een begrafenisondernemer is altijd vrij. Neem contact met ons op voor meer informatie over de kostendekking vanuit uitvaartverzekeringen. 

Bekijk ook onze checklist voor het regelen van een uitvaart in Tynaarlo. 

Begrafenisondernemer in Tynaarlo 

Bij de uitvaartbegeleiding staan rust, warmte en persoonlijke aandacht voor de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal. Wanneer een dierbare komt te overlijden moet er in korte tijd veel geregeld worden voor de uitvaart. Talrijke vragen komen op u af wanneer u een uitvaart in Tynaarlo moet regelen. Dat zijn de momenten waarop Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar staat. 

Uitvaartondernemer verzorgt bijzondere wensen bij uitvaart in Tynaarlo 

Bij de uitvaart is veel meer mogelijk dan u wellicht denkt. Ellen beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals waar ze mee samenwerkt. Denk hierbij aan het beschilderen van de uitvaartkist, live muzikale begeleiding, natuurbegraven, thanatopraxie (lichte balseming), asverstrooiing, een afscheid in een boomgaard of vervoer over water. Overleg uw persoonlijke wensen met uw uitvaartbegeleider Ellen Nooren voor het regelen van een uitvaart in Tynaarlo.