Uitvaartverzorging Tynaarlo

‘Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid moeten nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil…’

Sinds 2014 biedt Ellen Nooren uitvaartverzorging in Tynaarlo.

Als een leven, waar plaats was voor intens delen van gevoel, samen zijn en liefde delen stopt, is afscheid nemen pijnlijk.

Uitvaartverzorging betekent daarom voor ons een liefdevolle benadering, goede invulling van het afscheid en een uitstekende organisatie. Samen met u geven wij vorm aan de uitvaart, zoals u dat wenst.

Overlijden in Tynaarlo

Bij een overlijden in Drenthe worden wij regelmatig opgeroepen om uitvaartzorg te bieden. Denk daarbij aan Tynaarlo, Eelde en Zuidlaren. Ook worden wij in geval van overlijden regelmatig gevraagd om een begrafenis of crematie te begeleiden in Gieten, Norg, Roden en Hoogeveen.

Past een kleinschalig bedrijf dat hoogwaardige kwaliteit levert zoals Ellen Nooren Uitvaartverzorging bij u? Neem dan contact op.

Ellen Nooren Uitvaartverzorging in Tynaarlo is dag en nacht bereikbaar,
7 dagen per week: M 06 – 22 44 88 77.

Uitvaartbegeleiding

Bij de uitvaartbegeleiding staan rust, warmte en persoonlijke aandacht voor de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal.

Wanneer een dierbare komt te overlijden moet er in korte tijd veel geregeld worden voor de uitvaart. Talrijke vragen komen op u af wanneer u een uitvaart moet regelen. Dat zijn de momenten waarop Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar staat. De referenties geven een mooi beeld over de ervaringen met onze uitvaarten in Drenthe.

Stap voor stap de uitvaart geregeld in Tynaarlo

De zorg voor de overledene, waar en wanneer de begrafenis of crematie wordt georganiseerd en het maken van een rouwkaart, zijn zaken waar meestal als eerste aandacht aan gegeven wordt bij het regelen van de uitvaart. Niet alle beslissingen hoeven meteen genomen te worden.

Door dagelijks contact met Ellen als uitvaartbegeleider, krijgt u voldoende gelegenheid om met de nabestaanden te overleggen over hoe u het afscheid vorm wilt geven.

Hier vindt u een checklist met daarin verschillende aandachtspunten die van belang zijn voor het regelen van een uitvaart. Als de overledene een uitvaartverzekering heeft, is deze informatie voor u van belang: de keuze voor de uitvaartbegeleider is altijd vrij!

Uitvaartondernemer verzorgt bijzondere wensen bij uitvaart

Bij de uitvaart is veel meer mogelijk dan u wellicht denkt. Ellen beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals waar ze mee samenwerkt. Denk hierbij aan het beschilderen van de uitvaartkist, live muzikale begeleiding, natuurbegraven, thanatopraxie (lichte balseming), asverstrooiing, een afscheid in een boomgaard of vervoer over water. Overleg uw persoonlijke wensen met uw uitvaartbegeleider Ellen Nooren.

Maak kennis met Ellen Nooren Uitvaartverzorging

Ellen Nooren, Uitvaartverzorging Tynaarlo

Wilt u advies, een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of een kostenindicatie ontvangen voor een uitvaart in Tynaarlo? Neemt u dan contact met ons op via M 06 – 22 44 88 77 of vul het contactformulier in.