Uitvaartverzorging Veendam

Ellen Nooren biedt sinds 2014 uitvaartverzorging in Veendam.

‘Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid moeten nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil…’

Wanneer een dierbare overlijdt, moet u in korte tijd veel regelen voor de uitvaart. U bent nog nauwelijks in staat om keuzes te maken wanneer heftige emoties u overvallen. Dat zijn de momenten waarop Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar staat.

Stap voor stap de uitvaart geregeld

Natuurlijk moeten er op korte termijn beslissingen gemaakt worden. De zorg voor de overledene, waar en wanneer de begrafenis of crematie wordt georganiseerd en het maken van een rouwkaart, zijn zaken waar als eerste aandacht aan gegeven wordt bij het regelen van de uitvaart. Maar er is ook voldoende tijd om na te denken over de inhoudelijke vormgeving van de uitvaart.

Speciaal voor u is een handige checklist samengesteld met daarin verschillende aandachtspunten die van belang zijn voor het regelen van een uitvaart.

Overlijden in Veendam

In geval van overlijden in Veendam of omliggende dorpen zoals Wedde, Oude Pekela, Nieuwe Pekela en Wildervank worden wij regelmatig opgeroepen om uitvaartzorg te bieden. Ellen Nooren Uitvaartverzorging is een kleinschalig bedrijf dat hoogwaardige kwaliteit levert.

Ellen Nooren Uitvaartverzorging is dag en nacht bereikbaar,
7 dagen per week: 06 – 22 44 88 77.

Uitvaartondernemer in Groningen

Uit eigen verlieservaring weet Ellen Nooren hoe belangrijk een mooi, goed georganiseerd afscheid is. Een afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene. Ellen Nooren werkt vanuit de locatie Tynaarlo, daarom begeleidt ze regelmatig uitvaarten in de provincie Groningen.

Bijzondere wensen bij uitvaart

Bij een uitvaart is veel meer mogelijk dan u zou denken. Ellen Nooren Uitvaartverzorging beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals waarmee samengewerkt wordt. Denk hierbij aan muziek, ruime keuze op het gebied van uitvaartkisten, kennis van grote en kleine afscheidslocaties, thanatopraxie en natuurbegraven in Groningen.

Lees de referenties over de begeleiding van de uitvaarten waarvoor wij gevraagd zijn in de regio.

Kosten voor uitvaartverzorger in Groningen

Ons tarief is marktconform voor de regio Noord-Nederland. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de kosten van een uitvaart. Wanneer u een uitvaartverzekering heeft, zoals een kapitaalverzekering of naturaverzekering, kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht. Ellen zoekt graag voor u uit wat de polis waard is, mocht dat onduidelijk zijn.

In alle gevallen bent u volledig vrij om de uitvaartverzorger te kiezen die bij u past.

Maak kennis met Ellen Nooren Uitvaartverzorging

Ellen Nooren, uitvaartverzorging in VeendamWilt u advies, een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie ontvangen voor een uitvaart in Veendam? Neemt u dan contact met ons op via M 06 – 22 44 88 77 of

Vul het contactformulier in