Uitvaart Veendam: verzorgd door Ellen Nooren 

‘Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid moeten nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil…’

Wanneer een dierbare overlijdt, moet u in een korte tijd veel regelen voor de uitvaart in Veendam. Wanneer heftige emoties u overvallen is het moeilijk om keuzes te maken. Dat zijn de momenten waarop Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar staat. Ellen Nooren biedt u uitvaartverzorging in Veendam 

Wilt u een uitvaart in Veendam of omgeving laten regelen? Neem direct contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. 

Uitvaart in Veendam regelen?

Wij ondersteunen uw graag bij het regelen van een uitvaart in Veendam en omgeving. Neem direct contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie voor een uitvaart in Veendam.

 24/7 bereikbaar via 06 - 22 44 88 77

 Dagelijkst contact

 Uitvaartverzorging in Veendam en omgeving

 

Direct contact opnemen

Uitvaart in Veendam en omgeving  

Bij het regelen van een uitvaart in Veendam moeten er op korte termijn beslissingen genomen worden. De zorg voor de overledene, waar en wanneer de begrafenis of crematie wordt georganiseerd en het maken van een rouwkaart, zijn zaken waar als eerste aandacht aan gegeven wordt bij het regelen van de uitvaart. Maar wees gerust, er is ook voldoende tijd om na te denken over de inhoudelijke vormgeving van de uitvaart in Veendam.  

Speciaal voor u is een handige checklist samengesteld met daarin verschillende aandachtspunten die van belang zijn voor het regelen van een uitvaart. 

Begrafenisondernemer in Veendam 

In geval van overlijden in Veendam of omliggende dorpen en steden zoals Assen, Groningen, Zuidlaren, Wedde, Oude Pekela, Nieuwe Pekela en Wildervank worden wij regelmatig opgeroepen om uitvaartzorg te bieden. Ellen Nooren Uitvaartverzorging is een kleinschalig bedrijf dat hoogwaardige kwaliteit levert. 

Ellen Nooren Uitvaartverzorging is dag en nacht bereikbaar

7 dagen per week: 06 – 22 44 88 77. 

Bijzondere wensen bij een uitvaart in Veendam 

Bij een uitvaart in Veendam is veel meer mogelijk dan u zou denken. Ellen Nooren Uitvaartverzorging beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals waarmee samengewerkt wordt. Denk hierbij aan muziek, ruime keuze op het gebied van uitvaartkisten, kennis van grote en kleine afscheidslocaties, thanatopraxie en natuurbegraven in Groningen. 

Lees de referenties over de begeleiding van de uitvaarten waarvoor wij gevraagd zijn in de regio. 

Kosten voor uitvaartverzorger in Veendam 

Ons tarief is marktconform voor de regio Noord-Nederland. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de kosten van een uitvaart in Veendam. Wanneer u een uitvaartverzekering heeft, zoals een kapitaalverzekering of naturaverzekering, kunt u bij ons terecht. Ellen Nooren Uitvaartverzorging zoekt graag voor u uit wat de polis waard is, mocht dat onduidelijk zijn. 

In alle gevallen bent u vrij om de uitvaartverzorger te kiezen die bij u past.