Uitvaart Assen: verzorgd door Ellen Nooren 

Ellen Nooren verzorgt begrafenissen en crematies in Assen en omgeving. Bij een uitvaart in Assen staan rust, warmte en persoonlijke aandacht voor de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal. 

Op het moment dat een dierbare komt te overlijden moet u in korte tijd veel regelen voor de uitvaart. U moet keuzes maken op een moment dat uw hoofd daar niet naar staat en heftige emoties vaak de boventoon voeren. Talrijke vragen komen op u af wanneer u een uitvaart in Assen moet regelen. Dat zijn de momenten waarop Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar staat

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Assen? Neem dan direct contact met ons op en bespreek hoe wij als begrafenisondernemer u kunnen ondersteunen. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al uw vragen. 

Begrafenisondernemer in Assen en omgeving

Wilt u advies, een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie voor een begrafenisondernemer in Assen? Neem direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

 

 24/7 bereikbaar via 06 - 22 44 88 77

 Persoonlijk en betrokken

 Uitvaart in Assen en omgeving

 

Direct contact opnemen

Stap voor stap de uitvaart geregeld in Assen 

De zorg voor de overledene, waar en wanneer de begrafenis of crematie wordt georganiseerd en het maken van een rouwkaart, zijn zaken waar meestal als eerste aandacht aan gegeven wordt bij het regelen van de uitvaart in Assen. Maar niet alle beslissingen hoeven meteen genomen te worden. 

Lees hier wat u kunt doen bij het overlijden van uw dierbare. Door dagelijks contact met Ellen Nooren Uitvaartverzorging, heeft u voldoende gelegenheid om na te denken over hoe u het afscheid vorm wilt geven. Ellen Nooren Uitvaartverzorging creëert rust en begeleidt u op deskundige wijze bij de keuzes die gemaakt moeten worden. 

Hier vindt u een checklist met daarin verschillende aandachtspunten die van belang zijn voor het regelen van een uitvaart. 

Persoonlijke en betrokken begrafenisondernemer in Assen 

Uit eigen verlieservaring weet Ellen Nooren hoe belangrijk een mooi, goed georganiseerd afscheid is. Een afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene. Vanuit de werklocatie in Tynaarlo wordt alles tot in de puntjes geregeld en meer dan dat. Omdat het dorp Tynaarlo in de provincie Drenthe ligt, begeleidt Uitvaartverzorging Ellen Nooren op regelmatige basis uitvaarten in Assen en omgeving, zoals in Roden, Groningen, Hoogeveen, Haren en Gieten

Bijzondere wensen bij een uitvaart in Assen 

Bij een uitvaart in Assen is veel meer mogelijk dan u eventueel zou denken. Ellen Nooren Uitvaartverzorging beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals waarmee samengewerkt kan worden. Denk hierbij onder andere aan diverse (live) muzikale mogelijkheden bij een uitvaart, ruime keuze op het gebied van uitvaartkisten, kennis van grote en kleine, traditionele en bijzondere afscheidslocaties, professionele technici voor goede weergave van beeld en geluid op de afscheidslocatie, catering tijdens of na afloop van de uitvaart, inzet van professionele dragers bij een begrafenis, thanatopraxie, natuurbegraven en traditioneel of alternatief rouwvervoer. 

Kosten voor een begrafenisondernemer in Assen 

Als kleinschalig uitvaartbedrijf levert Ellen Nooren Uitvaartverzorging kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Ons tarief is marktconform voor de regio Noord-Nederland. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de kosten van een uitvaart waarmee u rekening moet houden bij het regelen van een uitvaart in Assen.  

Uitvaartverzekering in Assen 

Wanneer u een uitvaartverzekering heeft, zoals een kapitaalverzekering of een dienstenpakket- of naturaverzekering, kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht. Ellen Nooren Uitvaartverzorging kan voor u uitzoeken wat de polis waard is, mocht dat onduidelijk zijn. In alle gevallen bent u vrij om de uitvaartverzorger te kiezen die bij u past.