Uitvaartverzorging Zuidlaren

‘Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid moeten nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil…’

Uitvaartverzorging betekent daarom voor ons: een liefdevolle benadering, goede invulling van het afscheid en een uitstekende organisatie. Ellen Nooren Uitvaartverzorging begeleidt de begrafenis of crematie, precies zoals u dat wenst.

Persoonlijke en betrokken begrafenisondernemer in Zuidlaren

Uit eigen verlieservaring weet Ellen Nooren hoe belangrijk een mooi, goed georganiseerd afscheid is. Een afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene. Lees de referenties over de uitvaarten die wij begeleidden.

Overlijden in Zuidlaren

Op het moment dat een dierbare komt te overlijden moet u in korte tijd veel regelen voor de uitvaart. U moet keuzes maken op een moment dat uw hoofd daar niet naar staat. Emoties en machteloosheid voeren vaak de boventoon. Talrijke vragen komen op u af. Dat zijn de momenten waarop Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar staat.

Stap voor stap de uitvaart regelen in Zuidlaren

Als eerste staat de zorg voor de overledene centraal. Vervolgens zal in overleg met u de datum en locatie van de begrafenis of crematie bepaald worden. Zo kunt u met een passende rouwkaart de nabestaanden op de hoogte brengen van de uitvaart. Maar niet alle beslissingen hoeven meteen genomen te worden. Door dagelijks contact te hebben met Ellen als uitvaartbegeleider, heeft u voldoende gelegenheid om na te denken over hoe u het afscheid vorm wilt geven.

Hier vindt u een checklist met daarin verschillende aandachtspunten die van belang zijn voor het regelen van een uitvaart. Komt u er niet uit? Wij zijn er voor u om mee te denken en organiseren alles voor u.

Ellen Nooren Uitvaartverzorging is dag en nacht bereikbaar,
7 dagen per week: M 06 – 22 44 88 77.

Uitvaartondernemer verzorgt bijzondere wensen

Een begrafenis of crematie wordt georganiseerd zoals u dat wilt. Dat kan eenvoudig, mooi en sober. Met bloemen en een bescheiden uitstraling. Past een ander, meer kleurrijk afscheid bij de overledene, dan kan dat ook. Ellen beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals waarmee ze samenwerkt. Denk bijvoorbeeld aan muziek bij een uitvaart, grote of kleine bijzondere afscheidslocaties, ruime keuze op het gebied van uitvaartkisten, rieten manden en wades, mogelijkheid tot het (laten) beschilderen van de uitvaartkist, bijzondere opties zoals asverstrooiing, natuurbegraven en thanatopraxie.

Kosten voor begrafenisondernemer in Zuidlaren

Ons tarief is marktconform voor de regio Noord-Nederland. Het aannametarief is afhankelijk van de ureninzet. Neemt u gerust contact op voor meer informatie en lees het regelen van een uitvaart. Wanneer u een uitvaartverzekering heeft, zoals een ‘kapitaal- of een naturaverzekering’, kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht. In alle gevallen bent u volledig vrij om de uitvaartverzorger te kiezen die bij u past.

Maak kennis met Uitvaartverzorging Ellen Nooren

Ellen Nooren, Uitvaartverzorging ZuidlarenWilt u advies of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen voor een uitvaart in Zuidlaren? Neem contact met ons op via M 06 – 22 44 88 77 of vul het contactformulier in.