Uitvaart Zuidlaren: verzorgd door Ellen Nooren 

‘Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid moeten nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil…’

Uitvaartverzorging betekent daarom voor ons: een liefdevolle benadering, goede invulling van het afscheid en een uitstekende organisatie. Ellen Nooren Uitvaartverzorging begeleidt de crematie of uitvaart in Zuidlaren, precies zoals u dat wenst.  

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Zuidlaren? Neem direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. We zijn 24/7 bereikbaar om u persoonlijk te ondersteunen. 

Uitvaart regelen in Zuidlaren

Wilt u advies of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen voor een uitvaart in Zuidlaren?

Neem direct contact op en bespreek de mogelijkheden voor het verzorgen van een uitvaart in Zuidlaren.

 24/7 bereikbaar via 06 - 22 44 88 77

 Persoonlijk en betrokken

 Uitvaartzorg in Zuidlaren en omgeving

 

Direct contact opnemen

Uitvaartverzorging in Zuidlaren en omgeving 

Wij worden regelmatig opgeroepen om uitvaartzorg te bieden wanneer er een overlijden is in de provincie Groningen of Drenthe. Hierbij kunt u denken aan plaatsen als: Assen, Hoogeveen, Tynaarlo, Eelde, Roden of Veendam.  

Overlijden in Zuidlaren 

Op het moment dat een dierbare komt te overlijden moet u in korte tijd veel regelen voor de uitvaart in Zuidlaren. U moet keuzes maken op een moment dat uw hoofd daar niet naar staat. Emoties en machteloosheid voeren vaak de boventoon. Talrijke vragen komen op u af. Dat zijn de momenten waarop Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar staat. 

Stap voor stap de uitvaart regelen in Zuidlaren 

Als eerste staat de zorg voor de overledene centraal. Vervolgens zal in overleg met u de datum en locatie van de begrafenis of crematie bepaald worden. Zo kunt u met een passende rouwkaart de nabestaanden op de hoogte brengen van de uitvaart in Zuidlaren. Maar niet alle beslissingen hoeven meteen genomen te worden. Door dagelijks contact te hebben met Ellen als uitvaartbegeleider, heeft u voldoende gelegenheid om na te denken over hoe u het afscheid vorm wilt geven. 

Hier vindt u een checklist met daarin verschillende aandachtspunten die van belang zijn voor het regelen van een uitvaart in Zuidlaren. Komt u er niet uit? Wij zijn er voor u om mee te denken en organiseren alles voor u. 

Ellen Nooren Uitvaartverzorging is dag en nacht bereikbaar, 

7 dagen per week: M 06 – 22 44 88 77. 

Uitvaartondernemer verzorgt bijzondere wensen bij een uitvaart in Zuidlaren 

Een crematie of uitvaart in Zuidlaren wordt georganiseerd zoals u dat wilt. Dat kan eenvoudig, mooi en uitgebreid of juist sober. Met bloemen en een bescheiden uitstraling. Past een ander, meer kleurrijk afscheid bij de overledene, dan kan dat ook. Ellen beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals waarmee ze samenwerkt. Denk bijvoorbeeld aan muziek bij een uitvaart, grote of kleine bijzondere afscheidslocaties, ruime keuze op het gebied van uitvaartkisten, rieten manden en wades, mogelijkheid tot het (laten) beschilderen van de uitvaartkist, bijzondere opties zoals asverstrooiing, natuurbegraven en thanatopraxie. 

Kosten voor uitvaart in Zuidlaren 

Ons tarief is marktconform voor de regio Noord-Nederland. Het aannametarief is marktconform voor Noord-Nederland. Neemt u gerust contact op voor meer informatie en lees het regelen van een uitvaart in Zuidlaren. Wanneer u een uitvaartverzekering heeft, zoals een ‘kapitaal- of een naturaverzekering’, kunt u bij ons terecht. In alle gevallen bent u vrij om de uitvaartverzorger te kiezen die bij u past.