Uitvaartverzorging in Drenthe

‘Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid moeten nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil…’

Sinds 2014 biedt Ellen Nooren uitvaartverzorging in Drenthe.

In een leven waar plaats is voor liefde of anderszins het leven intens met elkaar gedeeld is, doet zo’n afscheid pijn. Juist om die reden vinden wij het zo belangrijk dat er ruimte is om op een goede manier afscheid te kunnen nemen.

Uitvaartbegeleiding betekent voor ons een liefdevolle benadering, goede invulling van het afscheid en een uitstekende organisatie. Samen met u geven wij vorm aan de uitvaart, zoals u dat wenst.

Maak kennis met Ellen Nooren Uitvaartverzorging

Wilt u advies, een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of kostenindicatie ontvangen voor een uitvaart in Drenthe? 
Neemt u dan contact met ons op.


of via 06 – 22 44 88 77 (24/7 bereikbaar).

Ellen Nooren - Uitvaartverzorger in Drenthe

Overlijden in Drenthe

Bij een overlijden in Drenthe worden wij regelmatig opgeroepen om uitvaartbegeleiding te bieden. Denk daarbij aan Tynaarlo, Eelde en Zuidlaren. Ook worden wij in geval van overlijden regelmatig opgeroepen om uitvaartbegeleiding te bieden in Gieten, Norg, Roden en Hoogeveen.

Ellen Nooren Uitvaartverzorging is een kleinschalig bedrijf dat hoogwaardige kwaliteit levert.

Uitvaartverzorging in Drenthe is dag en nacht bereikbaar,
zeven dagen per week: M 06 – 22 44 88 77

Wanneer een dierbare komt te overlijden moet u in korte tijd veel regelen voor de uitvaart. Er moeten keuzes worden gemaakt terwijl uw hoofd daar niet naar staat en heftige emoties vaak de boventoon voeren. Op dat soort momenten staat Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar om u te helpen bij alles wat er moet worden geregeld na een overlijden in Drenthe.

Uitvaartbegeleiding

Bij de uitvaartbegeleiding staan rust, warmte en persoonlijke aandacht voor de wensen van de nabestaanden en de overledene centraal.

Op het moment dat een dierbare komt te overlijden, moet u in korte tijd veel regelen voor de uitvaart. U moet keuzes maken op een moment dat uw hoofd daar niet naar staat en heftige emoties vaak de boventoon voeren. Talrijke vragen komen op u af wanneer u een uitvaart moet regelen. Dat zijn de momenten waarop Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar staat.

Stap voor stap de uitvaart geregeld in Drenthe

De zorg voor de overledene, waar en wanneer de begrafenis of crematie wordt georganiseerd en het maken van een rouwkaart, zijn zaken waar meestal als eerste aandacht aan gegeven wordt bij het regelen van de uitvaart. Maar niet alle beslissingen hoeven meteen genomen te worden.

Lees hier wat u kunt doen bij het overlijden van uw naaste. Door dagelijks contact te hebben met Ellen als uitvaartbegeleider, heeft u voldoende gelegenheid om na te denken over hoe u het afscheid vorm wilt geven. Ellen Nooren Uitvaartverzorging creëert rust en begeleidt u op deskundige wijze bij de keuzes die gemaakt moeten worden.

Hier vindt u een checklist met daarin verschillende aandachtspunten die van belang zijn voor het regelen van een uitvaart.

Persoonlijke en betrokken begrafenisondernemer in Drenthe

Uit eigen verlieservaring weten de medewerkers van Ellen Nooren Uitvaartverzorging hoe belangrijk een mooi en goed georganiseerd afscheid is. Een afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene. Vanuit de werklocatie in Tynaarlo wordt alles tot in de puntjes geregeld -en meer dan dat. Ellen Nooren Uitvaartverzorging begeleidt frequent uitvaarten in heel Drenthe.

Bijzondere wensen bij uitvaart

Bij de uitvaart is veel meer mogelijk dan u wellicht denkt. Ellen Nooren Uitvaartverzorging beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals waar mee wordt samengewerkt. Denk hierbij onder andere aan diverse muzikale mogelijkheden bij een uitvaart, kennis van grote en kleine bijzondere afscheidslocaties, ruime keuze op het gebied van uitvaartkisten, rieten manden en wades, mogelijkheid tot het (laten) beschilderen van de uitvaartkist, diverse mogelijkheden op het gebied van asverstrooiing, natuurbegraven en, ook zeer waardevol, thanatopraxie.