Uitvaart Drenthe: verzorgd door Ellen Nooren 

‘Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid moeten nemen van iemand die ons lief is, staat ons eigen leven even stil…’

Wanneer een dierbare komt te overlijden, heeft u het gevoel dat er veel geregeld moet worden voor een uitvaart in Drenthe. Binnen een korte periode moeten er keuzes worden gemaakt, terwijl uw hoofd daar niet naar staat. Heftige emoties voeren vaak de boventoon. Op dat soort momenten staat Ellen Nooren Uitvaartverzorging voor u klaar om u te helpen bij alles wat er geregeld moet worden na een overlijden in de provincie Drenthe. Lees hier meer over stap voor stap de uitvaart in Drenthe regelen. 

Neem direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden voor het regelen van een uitvaart in Drenthe. 

Uitvaart regelen in Drenthe

Wanneer u een uitvaart in Drenthe wilt regelen, ondersteunen wij u graag. Neem direct contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een kostenindicatie voor een uitvaart in Drenthe en omgeving.

 24/7 bereikbaar via 06 - 22 44 88 77

 Dagelijks contact en begeleiding

 Uitvaartverzorging in Drenthe en omgeving

 

Direct contact opnemen

Uitvaart in Drenthe en omgeving 

Regelmatig worden wij opgeroepen om een uitvaart in Drenthe te verzorgen. Wij doen dit onder andere in Assen, Tynaarlo, Eelde, Zuidlaren, Gieten, Norg, Roden en Hoogeveen. Tevens verzorgen wij uitvaarten in Groningen

Wanneer de overledene een uitvaartverzekering heeft, is de volgende informatie voor u van belang: de keuze voor een begrafenisondernemer is altijd vrij. Neem contact met ons op voor meer informatie over kostendekking vanuit uitvaartverzekeringen. 

Bekijk ook onze checklist voor het regelen van een uitvaart in Drenthe. 

Persoonlijk en hoogwaardige kwaliteit 

Het team van Ellen Nooren Uitvaartverzorging weet uit eigen verlieservaring hoe belangrijk een mooi en goed georganiseerd afscheid is. Een afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, geen moeite is Ellen Nooren Uitvaartverzorging te veel om te komen tot het resultaat dat u wenst. Wij zorgen ervoor dat een uitvaart in Drenthe van begin tot eind mooi en waardig is.  

Bijzondere wensen bij een uitvaart in Drenthe 

Hoe was het leven van degene van wie u afscheid neemt? Hoe kan dit passend en liefdevol tot uitdrukking gebracht worden? Heeft de overledene speciale wensen met u besproken waar u iets mee wilt en kunt doen? Heeft u zelf bepaalde wensen die u graag gerealiseerd wilt zien? In beginsel is alles mogelijk. Wij dragen desgewenst suggesties aan, u maakt de keuzes en bepaalt hoe de uitvaart in Drenthe en omgeving wordt geregeld. 

Kosten voor een uitvaart in Drenthe  

Ellen Nooren Uitvaartverzorging is een kleinschalig uitvaartbedrijf dat kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aanbiedt. Het tarief dat wij hanteren is marktconform kijkende naar de regio Noord-Nederland. Wilt u meer informatie over de kosten van een uitvaart in Drenthe? U bent van harte welkom om contact op te nemen, wij voorzien u van heldere informatie zodat u weet waar u aan toe bent.  

Uitvaartverzekering in Drenthe  

Als u beschikt over een uitvaartverzekering, zoals een kapitaalverzekering of een dienstenpakket- of naturaverzekering, kunt u ook terecht bij Ellen Nooren Uitvaartverzorging. Mocht u niet zeker zijn van de waarde van uw polis, dan kunnen wij dit voor u uitzoeken. U bent altijd vrij om de uitvaartverzorger te kiezen die het beste bij u past.